Žluté bělmo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2139
30.4.11 22:28

Může být z více příčin, třeba zvýšený rozpad červených krvinek, jako u novorozenců. Pak ty játra: infekční žloutenka, neinfekční a různé poruchy funkce jater, no a pak poruchy odtoku žluči třeba u žluč.kamenů.
Jakou má moč, není tmavá a stolice naopak bílá?
Má teplotu? Jí dobře?
Určitě to chce krevní testy.

Zítra se ještě pořádně koukni za denního světla. Třeba se to manželovi jen zdálo. Kdyby to bylo jo akutní, zežloutl by rychle celej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
30.4.11 22:41

Jasny rano to poradne zkontroluju a v pondeli s nim pujdu k doktorce. Poslednich 14 dni jsme byly nemocni ja a manzel jsme meli chripku maly sem tam mel teplotu . S tim jidlem bojujeme od ty doby co davam malemu i jinou stravu nez nutrilon jenze on by ho chtel pit porad a klidne vydrzi i pul dne nez dostane tu svoji davku a kdyz mu dam normlani jidlo tak sni 2 lzicky a nechce takze to moc nepoznam jestli chce jist nebo ne nekdy ji pekne sni tech lzicek 10 :) ale v poslednich par dni zase stavkuje a ji malo. Stolici ma furt stejnou a moc nevim cura do plinky na nocnik se mi ho nedari davat je moc akcni a neposedi chvili.

JJ v dennim stvětle to urcite pujde videt lepe nez ted za nocniho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
30.4.11 22:49

Shia, jeste teda trosku mimo tema, ale neda mi to…vybrali jste malymu vazne krasne jmeno. :wink: V hlave mam porad tretiho chlapecka nekdy v budoucnu a Sebastian je muj favorit. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
30.4.11 22:51

děkujji :) nam se taky moc libilo. Tak hodne stesti at se v budoucnu povede chlapecek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
30.4.11 23:07

u žloutenky nebo hodně vysokého bilirubinu jsou ty bělma i kůže opravdu žluté.To nejde přehlídnout :wink: ale když máš pochybnosti tak zajdi za dr.,ale u některých lidí to bělmo není prostě úplně bílé.Záleží i na typu stravy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
30.4.11 23:27

Máme v práci doktora, co má Gilbertův syndrom, což je přechodné zvýšení bilirubinu v krvi po námaze, stresu, hladovění, alkoholu, nemoci.. Je tam nějaká porucha zpracování bilirubinu v játrech, vrozená. Je fakt, že po noční je vždycky trošku žlutější, ale on má i kůži, asi jako vietnamci. Ale jinak je to neškodná nemoc.

A já si stejně myslím, že se vám to jen zdálo. :wink:
Uvidíte ráno. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
30.4.11 23:28

Dekuju, ja myslim, ze u nas to ani jinac nepujde. :mrgreen: :srdce:

Shia píše:
děkujji :) nam se taky moc libilo. Tak hodne stesti at se v budoucnu povede chlapecek :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
1.5.11 09:01

tak jsem rano maleho poradne zkontrolovala nic jsem nevidela odpoledne jdeme k tchyni tak ona na nej taky koukne.
Holky diky za reakce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
1.5.11 09:13

Tak to jsem moc rada, ze je vsechno v poradku. :)

Shia píše:
tak jsem rano maleho poradne zkontrolovala nic jsem nevidela odpoledne jdeme k tchyni tak ona na nej taky koukne.
Holky diky za reakce :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
1.5.11 19:52

Já jsem taky ráda, že je to v pořádku! :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5616
2.5.11 14:03

Gilbertův syndrom

Jak už psala Alpaka, může jít o zvýšenou hladinu bilirubinu. Má to můj manžel, jmenuje se to Gilbertův syndrom, mají to většinou jen chlapci. Je to prý neškodné, jen vrozeně zvýšené množství bilirubinu v krvi. Taky bych na to dr. upozornila, ať máte klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanicka32
6.10.13 10:42

Ahoj, taky mám nažloutlé bělmo..mám pruh od vnitřního koutku k duhovce a ve druhém oku taky..testy mám všechny vpořádku, tak nevím čím to je..už si zvykám, že nebudu mít krásně bílé bělmo jako třeba můj syn..nevíte zda to může být genetický? moje maminka to má taky. Děkuju

• Citovat
  • Upravit
Hanicka32
6.10.13 10:57

A ještě jsem se chtěla zeptat, strašně málo piju-stačí mi dvě velké sklenice denně vody, může to být taky tím? ale žluté bělmo mám už od malinka:) :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1
6.6.17 18:54

Bílé bělmo

Kdy je znovu belmo bile??? V pripade, ze ho clovek nema od narozeni, ale prijde k nemu jako slepy k houslim? Nemusi byt alkoholik, je hromada jinych pricin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí