Žluté skvrny ve vaně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
145
19.2.17 18:41

Žluté skvrny ve vaně

Zdravím,
zničehonic se nám ve vaně objevily žluté skrvny. Již jsem použila cif, sodu s octem, sůl s octem a nic. Nemáte tip čím to dostat dolů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5425
19.2.17 18:51
@ritterca píše:
Zdravím,
zničehonic se nám ve vaně objevily žluté skrvny. Již jsem použila cif, sodu s octem, sůl s octem a nic. Nemáte tip čím to dostat dolů?

Z ničeho nic? :mrgreen: Doporučuju savo. Vezmi starej hadr (cokoliv), namoč do sava a pokryj skvrny, nech působit do rána. Nebo to zkus octem a hadrem. Přes noc by to mělo být ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
19.2.17 18:55

Není to rez?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1193
19.2.17 19:39

Úplně super na všechno je růžová fixinela… pocákat, nechat přes noc… a spláchnout :D je super, a nepáchne jak savo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
19.2.17 22:45

@ritterca Nejdřív musíš zjistit původ skvrn, samy se opravdu neobjevily :nevim: poté můžeš odstraňovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
19.2.17 22:58
@Anturie píše:
@ritterca Nejdřív musíš zjistit původ skvrn, samy se opravdu neobjevily :nevim: poté můžeš odstraňovat…

Přesně tak. A taky je důležité, jestli máš vanu smaltovanou nebo umělohmotnou nebo co já vím :) Např. u smaltu pozor na užívání Sava, můžeš si zničit povrch.

Kde se ty skvrny objevily? Po celé vaně, u odtoku, někde v blízkosti kohoutku, kam může kapat voda? Co používáš na čištění vany? Není to moc agresivní chemie či hrubé? Nekape kohoutek? Nebarví si někdo ve vaně vlasy? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
21.2.17 17:18

Zdravím, nejspíš to bude rez, také jsem bojovala a savo, fixinela, cif, nic nepomohlo. Doporučuju přípravek gel na rez a vodní kámen od eurony. Kdybyste chtěla vyzkoušet, mám tu ještě někde heslo na slevu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný