Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím,
zničehonic se nám ve vaně objevily žluté skrvny. Již jsem použila cif, sodu s octem, sůl s octem a nic. Nemáte tip čím to dostat dolů?
@ritterca píše:
Zdravím,
zničehonic se nám ve vaně objevily žluté skrvny. Již jsem použila cif, sodu s octem, sůl s octem a nic. Nemáte tip čím to dostat dolů?
Z ničeho nic?
Doporučuju savo. Vezmi starej hadr (cokoliv), namoč do sava a pokryj skvrny, nech působit do rána. Nebo to zkus octem a hadrem. Přes noc by to mělo být ok.
Úplně super na všechno je růžová fixinela… pocákat, nechat přes noc… a spláchnout
je super, a nepáchne jak savo
@ritterca Nejdřív musíš zjistit původ skvrn, samy se opravdu neobjevily
poté můžeš odstraňovat…
@Anturie píše:
@ritterca Nejdřív musíš zjistit původ skvrn, samy se opravdu neobjevilypoté můžeš odstraňovat…
Přesně tak. A taky je důležité, jestli máš vanu smaltovanou nebo umělohmotnou nebo co já vím
Např. u smaltu pozor na užívání Sava, můžeš si zničit povrch.
Kde se ty skvrny objevily? Po celé vaně, u odtoku, někde v blízkosti kohoutku, kam může kapat voda? Co používáš na čištění vany? Není to moc agresivní chemie či hrubé? Nekape kohoutek? Nebarví si někdo ve vaně vlasy? ![]()
Zdravím, nejspíš to bude rez, také jsem bojovala a savo, fixinela, cif, nic nepomohlo. Doporučuju přípravek gel na rez a vodní kámen od eurony. Kdybyste chtěla vyzkoušet, mám tu ještě někde heslo na slevu ![]()