Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli je možné, když jsem dnes poprvé užila antikoncepční pilulku Katya v 7:50 změnit to hned druhý den na 7:30?
@Alice616 píše:
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli je možné, když jsem dnes poprvé užila antikoncepční pilulku Katya v 7:50 změnit to hned druhý den na 7:30?
Na minutu přesně ji fakt brát nemusíš.
Půl hodinka sem půl hodinka tam…ale kdybys to chtěla přehodit třeba z rána na večer tak tam by to asi bylo lepší dělat postupně…
@Vladusxx píše:
Půl hodinka sem půl hodinka tam…ale kdybys to chtěla přehodit třeba z rána na večer tak tam by to asi bylo lepší dělat postupně…
I 3 hodinky sem tam jsou v pohodě
To je hustý, že to fakt někdo bere na minutu přesně ![]()
Díky za tohle téma, já úplně vytěsnila tu změnu času. Je vidět, jaká je to chujovina ![]()
A pokud bych chtěla změnit čas úplně? Třeba z rána na večer? V příbalovém letáku jsem to nenašla
@Alice616 píše:
A pokud bych chtěla změnit čas úplně? Třeba z rána na večer? V příbalovém letáku jsem to nenašla
Do 12h je to v pohodě, jestli je to víc tak to udělej postupně.
@welovefashion Já ji beru přesně. Občas se mi stane, že si ji vezmu o minutu dříve. A 2 krát se mi stalo že o 5 minut později, ale moje preciznost by nedovolila abych ji nebrala na minutu přesně ![]()
@Anonymní píše:
@welovefashion Já ji beru přesně. Občas se mi stane, že si ji vezmu o minutu dříve. A 2 krát se mi stalo že o 5 minut později, ale moje preciznost by nedovolila abych ji nebrala na minutu přesně
Takže si to v nedeli o hodinu posunula, jo?
@a12 Užívám ji ráno v 7. I když se měnil čas tak jsem ji užila o 7. Když se měnil čas na zimní tak jsem ji začala užívat o hodinu dříve
@Anonymní píše:
@welovefashion Já ji beru přesně. Občas se mi stane, že si ji vezmu o minutu dříve. A 2 krát se mi stalo že o 5 minut později, ale moje preciznost by nedovolila abych ji nebrala na minutu přesně
Hele to už je nějaká diagnóza ne? ![]()
@Anonymní píše:
@a12 Užívám ji ráno v 7. I když se měnil čas tak jsem ji užila o 7. Když se měnil čas na zimní tak jsem ji začala užívat o hodinu dříve
Tak to máš průser teda, vzala sis ji po 23 hodinách ![]()
@a12 To mi nevadí, jen pokud je to více než 24 hodin už je problém 😅 @welovefashion Asi je. Ale to tak mám ve více věcech 😅