Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dobrý den, už jsem to jednou zažila při užívání Entizolu. Nemůžu si dát nic kyselého-okurky, kečup, hořčici…cítím tu pachuť i v nose. Nyní mám chřipku a rýmu, ale tohle je děsný. Užívám jen Vicks, brufen a dubovou kůru gel po operaci recta. Prostě to neumím popsat jaká je to chuť, ale je to strašný!!!Nevíte někdo co to je?
Mě kompletně odešel čich při zánětu dutin. Fakt jsem necítila vůbec nic, takže chuť jsem taky vnímala trochu jinak. Ale určitě to nebyla pachuť ![]()
Ja mam trebas takovy problem po piniovych oriscich, vsechno kysele mi chutna jak noha od zidle:D nechtene sem to koupila, vypada to jak loupana slunecnice:D
Já mám pachuť po antibiotikách a po Paralenu klidně i pár dní po jeho braní…
Dekuji, volala jsem mudr a ta rekla, ze by to mohlo byt k te chripce..ale je to masakr. nemohu cuchnout ani ke chlebu..jak aceton
Holky. Já poslední dobou cítím vůni takovou sladkou žvýkačkovou, nárazově po delší době. Jinak cítím pořád jakoby moč. Malý je 7M a já si připadám jako by byla pořád celá počůraná, a to mi všichni říkají jak voní
. Atb sem brala jen v 7mi nedělí kvůli borelióze. Myslíte že by to byl tak pozdě důsledek antibiotik? Nic na mě neleze, těhotná určitě nejsem. ![]()
A nejsi nachlazena? hleny a filmy v nose a v puse a nosohltanu jsou cukrove povahy… nekdy kdyz kychnes a je to v malem prostoru, citis sladky smrad…:D
cítím se v pořádku, nemocná už sem hodně dlouho nebyla… už je to zase nějakou dobu pryč tak sem zvědavá jestli se to zase vrátí
.. úplně chodila sem po bytě a hledala žvejkačky
![]()