Změna chuti a čichu

1452
12.3.15 20:50

změna chuti a čichu

Dobrý den, už jsem to jednou zažila při užívání Entizolu. Nemůžu si dát nic kyselého-okurky, kečup, hořčici…cítím tu pachuť i v nose. Nyní mám chřipku a rýmu, ale tohle je děsný. Užívám jen Vicks, brufen a dubovou kůru gel po operaci recta. Prostě to neumím popsat jaká je to chuť, ale je to strašný!!!Nevíte někdo co to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15421
12.3.15 21:47

Mě kompletně odešel čich při zánětu dutin. Fakt jsem necítila vůbec nic, takže chuť jsem taky vnímala trochu jinak. Ale určitě to nebyla pachuť :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
12.3.15 21:48

Ja mam trebas takovy problem po piniovych oriscich, vsechno kysele mi chutna jak noha od zidle:D nechtene sem to koupila, vypada to jak loupana slunecnice:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25178
12.3.15 21:52

Já mám pachuť po antibiotikách a po Paralenu klidně i pár dní po jeho braní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
13.3.15 08:47

Dekuji, volala jsem mudr a ta rekla, ze by to mohlo byt k te chripce..ale je to masakr. nemohu cuchnout ani ke chlebu..jak aceton

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.16 14:27

Holky. Já poslední dobou cítím vůni takovou sladkou žvýkačkovou, nárazově po delší době. Jinak cítím pořád jakoby moč. Malý je 7M a já si připadám jako by byla pořád celá počůraná, a to mi všichni říkají jak voní :-D. Atb sem brala jen v 7mi nedělí kvůli borelióze. Myslíte že by to byl tak pozdě důsledek antibiotik? Nic na mě neleze, těhotná určitě nejsem. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
1.2.16 14:29

A nejsi nachlazena? hleny a filmy v nose a v puse a nosohltanu jsou cukrove povahy… nekdy kdyz kychnes a je to v malem prostoru, citis sladky smrad…:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.16 09:38

:-) cítím se v pořádku, nemocná už sem hodně dlouho nebyla… už je to zase nějakou dobu pryč tak sem zvědavá jestli se to zase vrátí :-D.. úplně chodila sem po bytě a hledala žvejkačky :-D :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí