Změna gynekologa

88
22.6.10 21:47

změna gynekologa

Ahoj,prosím nemáte někdo zkušenosti s tím,jestli lze změnit gynekoložku v těhotenství?Jsem ve 23 týdnu,tak si vůbec nejsem jistá jestli by mně nějaký doktor vzal,děkuju za všechny komentíky.Už k té své mudr.nemám vůbec důvěru a myslím,že to její chování taky snášet nemusím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3552
22.6.10 21:51

urcite to jde ale musis obvolat par lekaru jestli bude nekdo ochotny te vzit … ja menila taky v pulce tehotenstvi ale tenkrat mne vzal asi az 10 lekar a to ze jsem mu rikala ze uz je to druhe tehotenstvi a ze nemam zadny problem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
22.6.10 21:55

Nešlo by se nahlásit rovnou do porodnice,jestli by tě nevzali do péče?
Jinak změna by jít měla, jde jen o to,který z doktorů s tím bude souhlasit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
22.6.10 21:59

Ahoj,no to mně nenapadlo,zeptat se přímo v porodnici,zkusím to snad to vyjde,jsem ze Zlína,jen mám strach,aby doktůrci nedrželi spolu,s tím,že mně nevezmou,protože si nechcou přebírat pacienty..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
22.6.10 22:07

No a co to pojmout v tuhle chvíli jako péči o těhotnou,že kvůli dítěti a ne změnu gynekologa no a pop porodu si najdeš jineho? Teda nevím,jestli by to mohlo takhle projít,ale zkusit to můžeš. Víš že nehceš k nim přejít na stálo,jen po dobu těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
23.6.10 06:43
ppeettiikk píše:
Ahoj,no to mně nenapadlo,zeptat se přímo v porodnici,zkusím to snad to vyjde,jsem ze Zlína,jen mám strach,aby doktůrci nedrželi spolu,s tím,že mně nevezmou,protože si nechcou přebírat pacienty..

Ahoj,jestli si se Zlína,hlavně nechoď v porodnici za Mudr.Henčlovou,doporučila bych ti Grossmanovou,střídají se tam,mrkni na stránky nemocnice které dny tam je. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
6363
23.6.10 07:55

ppeettiik já měnila gynekologa v těhotenství. Bylo to bez problémů, i když je fakt, že to bylo v důsledku stěhování. Ale i když se nestěhuješ, tak se nedomnívám, že by měly být nějaké problémy. Rozhodně bych ale při telefonování novému lékaři oznámila, že jsem těhotná a v kterém týdnu jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
23.6.10 08:15

Samozřejmě to jde, záleží na doktorech. Já měnila gynekologa na konci sedmého měsíce těhotenství a bez problémů.
Nový doktor se mě na všechno vyptal, prohlédl mě, ani kartu od původního nepotřeboval.

• Citovat
  • Upravit
4132
23.6.10 09:26

Kamarádka měnila gynekologa v těhotenství, shodou okolností taky ve Zlíně :wink: Vytipovat si pár doktorů, obvolat, obejít, některý určitě místo mít bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7890
23.6.10 10:27

Měnila jsem ve 33tt a úplně bez problémů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10054
23.6.10 14:25

Já měnila na začátku těhu a absolutně v pohodě. Kamarádka přecházela k mému gyndr. a byla tuším něco kolem 34 týdne a taky to nebyl problém.

OT - Vulpes zdravím, co voda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
24.6.10 10:07

tak mě taky brzy čeká změna gynekologa, i když z toho moc nadšená nejsem, protože teď mám moc fajn paní doktorku..ale bude to v rámci stěhování, tak se nedá nic dělat…docela mě vaše příspěvky uklidnily, že by to mělo být v poho :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27031
24.6.10 10:12

ahojky já u prvního těhu měnila doktora někdy kolem 24tt a bylo to bez problémů…ale záleží na dr .Tam kde jsem ted jsou celkem zvyklí že k nim od mého ex dr přešlo několik pacientek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7890
24.6.10 13:39

omlouvám se - OT - ahoj Potápko :mavam:
Voda nic :-( Zítra jedeme na dovču do Itálie, ale jen koupat se 8-) (pokud bude na koupání počasí :roll: ) Zatím jsem svoje časově i finančně náročné dřívější koníčky vyměnila za fitness a běhání :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí