Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, pořád lítám na záchod,stále se mi chce na malou:) Ale dnes ráno se mi na kalhotkách objevil trošku tmavší výtok,není do hněda jen je takový tmavě žlutý.Mám strašný strach,že se zase něco pokazí. Bříško mě nebolí,tak to snad bude v pořádku. Raděj jsem si šla lehnout a budu odpočívat. Myslíte,že to bude dobré k dr. jdu až v pátek.
Ahooj,
tak ono se těžko radí, ani jsi nenapsala v kolikátém týdnu jsi, nebo tak něco
… Každopádně já špinila celé těhu, celé těhu jsem nosila intimku, tak snad to nic nebude, ale pro svůj klid určitě k dr zajít můžeš ![]()
nechci stašit, ale já špinila v 3měsíci a pak jsem začala krvácet a žádná sranda, pěkně jsem si poležela v nemocnici a diagnózu ani psát nebudu nechci strašit zakladatelku
Jsem teprve v 7týdnu podle poslední ms.Nic mě nebolí,tak to snad bude v pořádku. Mám strach už bych nechtěla zažít nic tak strašného jako potratit nebo přijít o mimíska.Jenže na gyndu jsem objednaná až na pátek.
no já myslím, že pokud začneš krvácet nebo tak něco tak bych klidně zajela na gyndu (pohotovost) také mě nic nebolelo…
Souhlasim s Kátou, pokud se to zhorší, tak ihned jed … Ale budu Ti držet pěstí, že to nic neni ![]()
myspul to jedno že si objednaná až v pátek!! trápí tě to? tak tam zajdi, nebo alespoň zavolej, neboj,on tě nevyhodí, ani ti nevynadá, je to pochopitelný. Já teda zatím žádné špatné zkušenosti nemám, ale když mě bolelo dost břicho a byla jsem objednaná až za týden tak jsem tam stejně šla hned - pro klid duše, radím, udělej to samé, kduž máš špatný pocit a neohlížej se na to, že jsi objednaná až za týden
Přeji hodně štěstí, ať je to v pořádku ![]()
Ahoj holky,tak špinění samo přestalo. No nebylo to ani tak špinění jen víc tmavější žlutý výtok,ale měla jsem strach. Dnes mi je mnohem lépe,sice mě stále bolí prsa a padaj mi vlasy ve velkým,ale je mi po delší době lépe. Nebylo mi po ránu na zvracení. Bývá vám na zvracení i večer? Mě jo.Při prvním těhu jsem tohle neměla.
Myspul já sice vůbec nezvracím, ale nevolnosti se u mě projevovaly hlavně večer… ![]()