Změna gynekoložky v těhotenství

1452
21.2.12 11:45

Změna gynekoložky

Ahoj všem!Mám takový dotaz, jestli některá nemáte zkušenost, se změnou gynekoložky v době těhotenství, u které jste měly neschopenku.Ráda bych šla k jíné doktorce, protože u současné nejsem spokojená, ale nevím, jak to mám zrealizovat, když u té stávající mám tu pracovní neschopnost.Dá se to udělat jen tak, že by ta druhá nová doktorka požádala o převod a já nemusela k té staré už chodit?Děkuji za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9166
21.2.12 11:47

Nejdřív si zajdi za Dr. ke kterému chceš přejít a o všem si promluvte. Není nic jednoduššího..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
21.2.12 11:51

Jde to úplně v pohodě.Já jsem to tak měnila v půlce těhotenství kvůli stěhování, taky jsem byla na neschopence.Dr. jen vystavila nějaký papír o změně.Ta stará ti musí dát výpis z karty, ale myslím, že o to jde požádat i „na dálku“ a poslat to nové doktorce poštou.

• Citovat
  • Upravit
1452
21.2.12 11:59

Novou si musím nejdřív vybrat :-) k téhle chodím s přestávkou, kdy jsem bydlela jinde, už asi 12 let, tak je mně to poněkud trapné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7388
21.2.12 13:21

Já taky měnila gynekologa na začátku těhu, měla jsem neschopenku a doufala, že si to vyřídí mezi sebou sami. Ale poslali mě pro ni, takže jsem tam musela dojít osobně, taky mi to nebylo moc příjemné :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7388
21.2.12 13:23

Oni sice pošlou na sociálku formulář o změně ošetřujícího lékaře, ovšem ta neschopenka jako taková leží fyzicky u lékaře, který ji vystavil..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
21.2.12 17:54

Tak poprvé mně ji vystavila obvodní a pak jsem s ní přešla ke gyndařce..tudíž by to byl už 3 doktor…vážně s tím nemáte více zkušeností?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
21.2.12 18:52
hubička píše:
Tak poprvé mně ji vystavila obvodní a pak jsem s ní přešla ke gyndařce..tudíž by to byl už 3 doktor…vážně s tím nemáte více zkušeností?

Taky jsem to tak měla.Měsíc jsem byla na nemocenské s chřipkou, následně jsem zjistila těhu a kvůli situaci přešla na rizikové na gyndě a v 5.měsíci jsme se stěhovali takže jsem zašla za Dr.ona mi vypsala výpis z karty a pak jsem se domluvila s Dr. v místě bydliště, tam jsem zašla ona mě zaregistrovala a papíry poslala na sociálku a pojišťovnu nebo kam se to posílá a já nemuseloa nic vyřizovat.

• Citovat
  • Upravit
1452
21.2.12 19:43
zichisek píše:
hubička píše:
Taky jsem to tak měla.Měsíc jsem byla na nemocenské s chřipkou, následně jsem zjistila těhu a kvůli situaci přešla na rizikové na gyndě a v 5.měsíci jsme se stěhovali takže jsem zašla za Dr.ona mi vypsala výpis z karty a pak jsem se domluvila s Dr. v místě bydliště, tam jsem zašla ona mě zaregistrovala a papíry poslala na sociálku a pojišťovnu nebo kam se to posílá a já nemuseloa nic vyřizovat.

Kéž bych stěhovala, to by se mně odcházelo lépe…jdu na kontrolu 1.3..kde jí řeknu, že jsem objednaná na 1 NT screening jinam než k ní a myslím, že bude naštvaná a já na ni tak, že už prostě půjdu jinam…že jsem si nečetla diskuze na známý lékař dřív..moje pochybnosti se jen potvrdily :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
24.2.12 11:45

Tak už jsem našla!!!Jupí, jsem objednaná!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
5.4.12 10:54

Tak včera jsem vše vyřídila, mudr jsem vzala bonboniéru, byla v pohodě, překvapila mě.Akorát mně nedala žádný výpis z karty, prý co potřebuju mám v těhu průkazce.A dnes jdu konečně k té nové nejlepší doktorce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí