Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zkus test z moči
myslím, že nějaká procenta na tehotenství tu jsou
Jestli ti dělala testy z krve, tak myslim, že je to na 100% negativní
Zkus si udělat test, jestli už je to měsíc, tak by to mělo být vidět.
No a měla jsi pak ms? Pokud jo, tak je vysoká sliznice v tahu. A vysoká sliznice bývá zkrátka před ms, to nic nemusí znamenat. Případně pokud na ms čekáš třeba po revizi, po porodu, tak to může trvat dýl, než se tělo chytne a odmenstruuje.
Nezbude ti nic jiného, než testnou, doporučuju mamatest 10 z koncentrované ranní moči, ten ukáže ducha už 10dnů po ovu ![]()
Mám test doma, udělám si ho zítra
.
MS od té doby byla jednou a velice krátká (2 dny) , to mě zaráží.
Ahojky těho být můžeš … moje mamka když mě čekala tak měla ms do 4m těhu. Byla malinko při těle tak to na ní nebylo vidět a ani to nepoznala.
Jak píšou holky testni z ranní moči a uvidíš též doporučuji mamatest.
Přeji ti, aby to dopadlo tak jak si přeješ ![]()
papa Peťula, Honzík a Gabuška ![]()
ahoj chtěla bych se zeptat jestli nemá zkušenosti někdo s mým případem : -dne 9.12.2012 jsem měla dostat menstruaci … ale já jí nedostala…měla jsem příznaky těhotenství i když né všechny a po celou dobu jsem jen špinila,a hlavně místo chuti k jídlu jsem měla nechut…a nemocná jsem nebyla (po celých8 let jsem měla menstruaci pravidelnou prášky jsem nebrala) až po 26-ti dnech jsem jí dostala,po 5 dnech MS ale mám jiné příznaky bolí mě ledviny ale nemocná nejsem dokrotka mi řekla že jsem zdravá :-/ tak nevim a neustále mě bolí v podbříšku a kolikrát mě píchá i celé břicho…prsa mám každý den jiný jednou větší-jednou splasklý a jednou zas pevnější bolí mě záda,jsem unavená a mám bolesti hlavy a moc jím.Zajímalo by mě jestli nejsem mimoděložně těhotná nebo já fakt nevím,jo a musím poznamenat že jsem si neustále dělala těh.testy a všechny byly negativní včera jsem si dělala digitální a bylo tam mínus,a ještě jedna věc už skoro 2.měsíc mám silnej bílej výtok a chodím nečekaně na wc.děkuji za odpvědi
Ahojky Leni, může taky jít o hormonální poruchu (ale to si nejsem jistá protože by jsi asi měla na TT //)nebo jsi jen ve stresu a jak nemáš nechuť k jídlu tak nejíš a tím pádem i ms se oddaluje (to mají anorektičky).
Kdyby jsi byla mimoděložně tak na TT budeš mít // protože to mimi tam bude a bude vytvářet těhu hormon hCG ale na UTZ vidět nebude (tam kde má) asi bych trvala na vyšetčení ať zjistíš co ti je ![]()
Pokud se snažíte o mimi přeji ať se brzy zadaří ![]()
papa Peťula, Honzík a Gabuška ![]()
petula.bir píše:
Ahojky Leni, může taky jít o hormonální poruchu (ale to si nejsem jistá protože by jsi asi měla na TT //)nebo jsi jen ve stresu a jak nemáš nechuť k jídlu tak nejíš a tím pádem i ms se oddaluje (to mají anorektičky).
Kdyby jsi byla mimoděložně tak na TT budeš mít // protože to mimi tam bude a bude vytvářet těhu hormon hCG ale na UTZ vidět nebude (tam kde má) asi bych trvala na vyšetčení ať zjistíš co ti je
Pokud se snažíte o mimi přeji ať se brzy zadaří![]()
děkuju ti moc
papa Peťula, Honzík a Gabuška
Zdravím všechny a prosím o Vaše názory. Snažíme se o miminko, v srpnu jsem podruhé potratila, takže spousta vyšetření a konečně jsme dali výsledky dohromady a je to druhý měsíc, co jsme se mohli začít snažit. Tím jak si hrozně moc přeju, aby nám to konečně vyšlo, hledám na sobě různé příznaky těhotensvtí. Uvědomuji si, že to mi těhotenství určitě nepotvrzuje, ale na test si myslím že je ještě moc brzy…Dnes jsem 22 DC od rána mě hrozně pálí žáha. 19DC jsem měla hodně nafouklé břicho, pobolívalo mě v podbřišku, jako by měla příjít menstruace. Pobolívání podbřišku, občas nějaké píchnutí, to vlastně trvá stále. Také mám hodně citlivé bradavky a i po slabém stisknutí z nich vytéká čirá tekutina. Začínám snad každé 2 hodiny běhat na záchod a je to tak 3 dny co mám pořád neskutečně vělký hlad, což už jsem dlouho nezažila. Co mě nejvíc rozhodilo je však slabé krvácení při pohlavním styku. Mám to snad přisuzovat možnému těhotenství a nebo běžet honem na kontrolu, zda to nemá nějaké jiné důvody??? (před dvěma týdny jsem u lékaře byla, vše v pořádku, cytologické vyšetření v září také OK, pouze cysta na vaječníku, ale to už několik měsíců) Délka mého cyklu 28-30 dnů.
Ahoj holky,
ja mam taky dilema
. Uz 2 dny mi meska MS mam nafoukly podbrisek ciek tvrdy a zavreny ale tehu tes ktery jsem si delala v utery byl negativni. To byl mamatest 10 ale ted uz mam doma jen nejaky jiny a ty jsou uz 25 tak si myslim, ze nema cenu si delat tento tes kdyz to mama test jeste pred 2 dny nepoznal. Je tu nadeje nebo myslite ze neni.
Dekuju
Je možné, že těhu budeš. Ale na test si myslim ze je jeste brzy. Budes muset jeste chvilku pockat. Ale ja to taky tak jako ty mela a dnes mi MS meska 2 dny a test si budu delat az zitra nebo pozitri. Protoze den pred MS byl negativni…
Minulý měsíc jsem byla na gyndě a doktorka mi řekla, že mám zvětšenou sliznici, tak mi vzala krev a těhu jsem nebyla. Ale je mi pořád divně, chodím častěji na záchod. Prostě mám divný pocit.
Myslíte, že bych mohla být těhu i když mi to doktorka vyloučila ? Pořád mě zaráží ta zvětšená sliznice, k tomu mi doktorka nic neřekla