Změna místa práce - horší?

Anonymní
28.8.13 07:49

Změna místa práce..horší ?

Ahoj holky,

z důvodu dojížděni jsem požadala o změnu místa práce..dojížděla jsem totiž 45km.. po roce se to podařilo a mou žádost vzali.. ale přemístili mě na místo ktereé skoro vůbec
neznám..ani tam nikoho neznám.. jenom jednoho, ale to jenom z vidění.. a zrovna včera jsem se dozvěděla, že na tom místě mají uplně hrozné vedení:((

nebudu muset dojíždět tak dlouho.. ale mam strach jaké to tam bude:( po 7 letech změna místa i lidi, které jsem znala, věděla jsem na koho se spolehnout a kdo je naopak falešný..

Začínám toho trošku litovat..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7240
28.8.13 07:54

To víš, všechno má svá negative a pozitiva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
28.8.13 08:14

Nic není tak horké, jak se uvaří. Já bych na takové řeči, že je někde horší vedení, apod, nedala. Já jsem místo změnila taky, již 2×, a vždy jsem si polepšila. Také i přes negativní recenze ohledně vedení. Nakonec samozřejmě vedení lepší než původní. Taky jsem nikoho neznala, i práce je čím dál tím složitější, ale pořád jsem spokojenější. Nevěš hlavu, s chutí do toho. Jak to pojmeš a jak se k tomu postavíš, tak se tam budeš cítit. Držím pěsti.

• Citovat
  • Upravit
28.8.13 08:52

Já na tvém místě bych byla prozatím ráda že mám práci. Mne přednedávnem vypekli tak, že jsem skončila kvůli řešení nová práce vs dojíždění bez práce. Vedení se neboj, každý má svůj názor a pokud budeš svojí práci odvádět dobře, tak si nikdo na tebe nic nedovolí.
Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria