Změna porodnice 34. tt

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
103
21.4.15 10:04

Změna porodnice (34tt)

Ahoj holky, :think: chci se zeptat, zda máte někdo zkušenosti se změnou porodnice před porodem. Jsem registrovaná u Apolináře, ale teď bydlím v Litoměřicích, ale do Prahy jsem se měla vrátit před porodem, akorát včera jsem byla na vyšetření právě v Litoměřické porodnici a jsem nadšená z přístupu personálu od recepce až k lékaři. Začala jsem přemýšlet nad tím, že by jsem nejradši porodila tady v Litoměřicích. Řeším to i z toho důvodu, že když budu rodit v Litoměřicích, tak vím, že přítel porod stihne, ale než by se dostal do Prahy, tak by to třeba i nestihl a on i já si moc přejeme, aby u toho byl :oops: Akorát jelikož nejsme s přítelem oddaní, tak máme už podepsaná příjmení na matrice v Praze a teď právě nevím, jestli by jsem to musela měnit a jít znovu kvůli příjmení na matriku v Litoměřicích nebo jestli to stačí takhle z Prahy? A problém s případnou přeregistrací porodnice by snad být neměl? Nemáte s tím některá zkušenosti?
A ještě jedna otázka, když se chci po porodu vrátit i tak do Prahy, tak pediatra mohu normálně nechat toho, kterého mám zařízeného v Praze nebo musím pediatra najít nového tady v Litoměřicích?

Možná to jsou hloupé otázky, ale já nechci něco zanedbat a potom na poslední chvíli řešit úřady a nějaké změny, tak se chci zeptat jestli s tím někdo nemá zkušenosti :roll: :)

Předem moc děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tunrida
21.4.15 10:07

Máš cca šest týdnů, zvedni telefon, zavolej na matriku domluv se, jestli máš to prohlášení podepsat v Litoměřicích nebo nemusíš. Zeptej se v tý porodnici, jestli se tam musíš registrovat a asi zavolej k tomu Apolináři.
Já nejsem z Prahy, ale z toho, co jsem slyšela, tak porodem jinde asi neprohloupíš.

• Citovat
  • Upravit
5418
21.4.15 10:14

Vetsina porodnic mimo Ptahu nema registrace, to zjistis ue stranek te porodnice jak to je. Potvrzeni o prijmeni muzete mit z jakekoli matriky, pediatr zalezi na tvem uvazeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2732
21.4.15 10:17

@gaasty my teda priznani otcovstvi resili pred 3 roky, ale myslim, ze se nic nezmenilo a sepsat to muzete na kterekoliv matrice v CR. Problem se zmenou porodnice by taky byt nemel. Ale k Apolinari bych zkusila zavolat, ze chces svou rezervaci zrusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
21.4.15 10:23

@gaasty pokud jsi se U Apolinare registrovala pres webdiar, tak staci svoji rezervaci zrusit online. Matriku muzes navstivit jakokoli v CR a co se tyka pediatra, tak dnes to jiz není podle mista bydliste-tzn. vybrat si muzes doktora pro sve dite tam, kde ti to nejvic vyhovuje :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
21.4.15 10:25

Děkuji moc holky, to by bylo fajn, kdyby jsem tu matriku nemusela řešit. :-) Registraci u apolináře zruším online, to je v pohodě. To už mám zjištěný, aby jsem udělala místo jiný mamince. :-) a " registrace " v Lito stačí 4 týdny před porodem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková