Vyvolání porodu v Jihlavě

168
21.4.15 08:58

vyvolání porodu v jihlavě

Ahoj holky,

prosím Vás o zkušenosti s vyvoláním porodu v jihlavské nemocnici. Hlavně mě zajímá jestli dávají tabletky nebo injekce. Jdu v pátek na vyvolání a doktorka říkala že by to mělo být tak že ráno přijdu a jěště ten den porodím, ale vím, že jedné pani dávali nějaké tabletky a to trvalo 3 dny. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
273
21.4.15 09:28

Ahoj, mela jsem sice aai jinou situaci, ale vyvolavali mi porod v Jihlave presne minuly tyden. Rano v 10:00 jsem dostala prvni pulku tabletky, za hodinu 2 a pak kazdou dalsi hodinu pulku, celkem to bylo 5 tabletec Cytotecu. Porodila jsem vecer asi v 19:00. Hlavne, aby ti vse dobre dopadlo.
Je ale pravda, ze me lekari upozornovali, ze to muze trvat 2-3 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
21.4.15 09:33

@bacilkaM Mě právě doktorka říkala, že bych měla porodit jěště ten den. Tak nevím. Prý záleží na připravenosti porodních cest. Mohu se zeptat kolik jsi měla ty cervix score?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
21.4.15 09:38

Jak jsem psala, měla jsem to složitější. Vůbec jsem nebyla na porod připravená, čípek mi roztahovali pomocí tyčinek a na dozrání jsem měla zaváděcí tabletky. Ale do rána vše uzrálo. Hlavně se toho neboj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
21.4.15 09:43

@bacilkaM Aha. Tak to jsi měla kruté. Já právě jsem připravená mám CS7, prý jěště by to mohlo být o kousek lepší, tak jdu až v pátek. Já mám právě hrozný strach aby to zabralo. NEchci čekat 3 dny. 3 dny jsou ale lepší než aby to vůbec nezabralo. Jo a jak to bylo s manželem? Můj jde k porodu, tka to jsi mu pak nějak volala, aby přijel když se ti to rozjelo a nebo jak to bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
21.4.15 10:02

Myslím, že je důležité se nestresovat. Snažila jsem se brát to tak jak to šlo, myslet na to, abych byla uvolněná - fyzicky a miminko mohlo dolů. Sestřičky tam jsou zlaté, poradí ti a určitě ti i řeknou, kdy zavolat manžela. Nebo sama poznáš, kdy ho budeš potřebovat. Každý porod je určitě jiný, ale i když jsem měla kontrakce po půl minutě, stejně do samotného porodu zbývaly 2 hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
21.4.15 10:21

@bacilkaM děkuju moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková