Změna práce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26270
10.4.17 18:23
@Anonymní píše:
Ahoj holky.
Obnovuju toto téma a doufám, že mě „nakopnete“ jedním, nebo druhým směrem, protože jsem bezradná. Jde o toto.
Jsem zaměstnaná, dělám jen na ráno, práce o víkendu je „sprosté slovo“, do práce to mám co by kamenem dohodil(cca 5KM ), bezva kolektiv, vztahy s vedením taky supr, přiznám se, že do práce chodím ráda-ještě se mi nestalo, že by mi šéf nevyhověl ve volnu nebo tak celkově. ALE beru 14tis hrubého(teď nám budou přidávat, tak čekám, že dají cca 500Kč), No, dostala jsem se do situace, kdy by se fakt hodilo víc peněz a našla jsem nabídku (a vím, že mě vezmou) 3 směny, práce v nezdravém prostředí, taky kousek od domu (cca o 1km dále), další věci zatím hodnotit nemohu. Nástupní plat je 17tis, slibudou až 22tis (toť otázka, jestli je taky dají)
A teď ta otázka. Jak by jste se rozhodli??? Stojí ty cca 3tis čistého za to??? Ty peníze nepotřebuju, nijak životně, ale jedem od výplatě k výplatě :-/ A už mě to nebaví.
Ale fakt nevím, sedím tu a nedokážu si vše srovnat.
Anonym snad chápete.

ten rozdíl 3000,– je 100,– denně…raději bych šla 1× za 14 dní na brigádu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
10.4.17 18:28

Nešla bych do toho. Raději klid a lásku než pár šupů za tuhle cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
10.4.17 18:31

Neměnila bych :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
10.4.17 18:43

Tý jo, víš co obnáší práce na 3 směny? Vyzkoušelat to, třeba na brigádě? Mě stačí pohlédnout na ty co končí v 6 hod. ráno ve škodovce a jdou domů spát…Rodina v loji, děti komplikace…vypadají o 15 let starší než jsou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
10.4.17 18:50

3 směnný provoz je to nejhorší co můžeš chytit, takže ne, neměnila bych. Radši bych si našla víkendovou brigádu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.17 18:52

Holky moc dík za názory, co je makat na tři směny vím, taky jsem měla tu možnost jen 15nočních v kuse bez jedinného dne volna-takže vím co jsou tři směny (vlastně to se v tu dobu dělalo na 12ky, bos e rozjížděl provoz)
Teď jsem zasedla a koukala po brigádách-no, teda jak všude říkaj, že nejsou brigádníci, tak těch nabídek taky moc není, hlavně těch co sjou na sobotu nebo odpoledne po práci. No, mám ještě čas tak třeba nějakou najdu a pořeším to brigádkou-to by bylo ideální. Děkuju za názory.

• Citovat
  • Upravit
4071
10.4.17 20:13

Prozatím bych zůstala kde jste, ale ta mzda je vážně bída. Koukala bych po něčem jiném.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
10.4.17 20:33

Rozhodně bych neměnila!!! 3směnný provoz na to si tělo nikdy nezvykne…plus nevíš jaké bude vedení-třeba bude dovolená problém… 3tis za to vážně nestojí :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
10.4.17 20:42

Rozdíl je 2 tisíce čistého. To je málo na to, aby se člověk vzdal práce, ve které je spokojený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
11.4.17 07:49

Určitě bych práci neměnila. Radši bych k ní hledala tu brigádu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.17 13:15

Holky moc děkuji za názory. No, asi zůstanu zatím tam, kde jsem a budu koukat třeba i po přivýdělku. Tak nějak jsem sebrala odvahu a řekla, že by se nám mohlo přidat(nebyla jsem sama a stálo nás tam víc), no, přidají nám inflaci 3.5 procenta, tak pořád lepší než drátem do oka.

Děkuji za názory, schůzku kterou mám ohlede¨ně nové práce zruším a zůstanu tam, kde jsem-tedy zatím.
Ještě jednou díks za názory a všem krásné jarní svátky :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat