Změna ředitelky v MŠ

470
9.9.16 13:08

Změna ředitelky v MŠ

Dobré odpoledne maminky/nemaminky a těhulky :)
Mám tokový dotaz, prostě mne zajímá váš názor. V naší Mš se změnilo vedení. Máme novou paní ředitelku a novou třídní učitelku. Chápu, že to není jejich povinností nám říci o změně ředitele. Ale já v podstatě doteď bych ani nevěděla jak se jmenuje. Plus má holka novou třídní učitelku. Ta se nám také nepředstavila, jméno sem si přečetla na dveřích. Jejich povinnost to asi není, ale myslím, že je to slušností. Děti si při odchodu musí podávat ruce a dívat se do očí. Tak proč ony jim nejdou příkladem? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13073
9.9.16 13:14

Syn chodí do školky třetím rokem a až letos se nám někdo představil. Jména učitelek z předchozích roků nevím do teď. Nemají to ani na dveřích. Taky mi to přijde zvláštní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101673
9.9.16 13:20

@Mefag-r Nám se nová paní učitelka představila na třídních schůzkách. Jinak se představují při zápisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
9.9.16 13:22

@j.a.n.i1 my jsem tam už třetím rokem tudíž „stare paní učitelky“ známe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101673
9.9.16 13:26

@Mefag-r To chápu, nicméně jak píšu, nám se nová představila při schůzkách, tedy taky si teoreticky mohla nějaká maminka před schůzkami stěžovat, že se ji paní učitelka ani nepředstavila, ale nějak si nedovedu představit, že se bude ráno při přebírání dětí každému představovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
9.9.16 13:31

@j.a.n.i1 Tak mi třídní schůzky mi nemáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24162
9.9.16 13:34

Vloni dcera měla obě dvě paní učitelky po prázdninách nové. Nyní si už nevybavuji, zda se mi představily když jsem tam 1.9. s dcerou přišla, ale každopádně byly představeny na schůzce pro rodiče, která se konala hned následující týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
9.9.16 13:46

My máme vždycky 1.9. schůzku, kde paní ředitelka představí všechny učitelky jednotlivých tříd, vedoucí jídelny i sebe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
9.9.16 13:54

@j.a.n.i1 Nám se představily obě učitelky první den, když šel syn poprvé do školky. A syn první den donesl domů papírové sluníčko, kde byly zezadu napsané jejich jména.

• Citovat
  • Upravit
33005
9.9.16 14:05

Ředitelka se představila při zápisu, učitelka při vyzvedávání papírů, pak znova při odevzdávání papírů a první školní den.
Kopletní představení pedagogického sboru včetně hospodářky (všechna jména si teda nepamatuji) bylo na infromativní schůzce.

A jména tedy mají i na třídě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
10.9.16 11:38

Naše paní ředitelka se také představila při zápisu. Nová paní ředitelka nám dala jen dotazník( co se nám na školce líbí a nelíbí). Kde u úvody byli dvě věty a oznámení nové funkce. Bez jména p. ředitelky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
10.9.16 20:57

Z pozice pani ucitelky - 1.9. nam deti chodily postupne, aby nebyly v urcite hodiny navaly deti, zvlast kdyz deti sly poprve a jen treba na hodinku, kazdemu rodici jsem se predstavovala.

• Citovat
  • Upravit
470
10.9.16 22:15

@alli_li Naše nová třídní učitelka se nám nepředstavila, v podstatě vydala dítě a bylo. Kdyby jsi ji vyzvedl někdo jiný tak ani o tom neví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin