Centrum Cvrček Plzeň - Slovany

756
7.9.16 11:16

Centrum Cvrček Plzeň - Slovany

Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s tímto centrem na Slovanech? Chtěla bych tám dávat 2,5 holčičku na 2 dny v týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2
8.1.17 21:37

@Janyyy řeším nyni stejnou otazku, zacali jste v zari chodit? Popripade budu moc vdecna za jakykoli nazor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
11.1.17 21:07

Chodila od září do prosince asi cca 18× byla na celý den (pak nemoc, dovča). Nejdřív jsem měla smíšené pocity, pže mi přišlo, že jsou děti sami a paní učitelka se věnuje zákazníkům v recepci, ale malé se myslím líbilo dost. Většinou tedy vyzvedával manžel, který se na nic neptal:-) a malá ještě moc nemluví, tak těžko říct, každopádně bylo vidět, že jí to baví a jen prý třeba po spinkání pobrekla a když jsem pro ní přišla, tak se jí nechtělo pryč. Na tanečkách a hrách atd., obrázcích bylo vidět, že to mají různorodé. Teď je týden ve státní školce 27 dětí a prý brečela dost, takže chodíme jen na 2 hodiny a říká něco o blé klukovi..tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.1.17 13:19

@Janyyy ono bude asi sok, kdyz ucitelka je na pet deti ci na takove velke mnozstvi, toho se desim taky:)

Jeste bych se zeptala zda by nevadiko, jak to fungovalo na prochazkach, nevite? Byli nejak zajisteni aby se nerozutekli co se jen drzi za rucky? Popripade daji je i venku vycurat?
Dekuju moc:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
12.1.17 13:32

To nevím, ale řekla bych, že tohle bude oproti většímu kolektivu ok. A myslím, že obecně mají školky zakázáno právě kvůli bezpečnosti chodit třeba na provázku s kroužkama, jak jsem kdysi viděla. Čůrat jí určitě dají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin