Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Maminky doporučte statni skolku v centru Hradce Králové, pripadne slezske předměstí. Vim ze je to dost o lidech a konkretnich ucitelkach, ale zatim jsem slysela jen sama negativa a tak nevim, kam jit k zapisu. Děkuji
Sice je mimo, ale možná stojí za úvahu vození. Holky chodí do MŠ Plácky a chválím kde mohu. Obě předtím chodily do soukromé a tuto MŠ, ač státní, milují
Je to téměř rodinná jednotřídka, zahrada pouze pro ně, prostě taková rodinka ![]()
MŠ Slavíčková - Lužická na Slezském… A nebo MŠ Kampanova v Lipkách. Za mě oboje super. Původně byl kluk v Kampanovce, poté Slavíčkova, kde už mám i druhého kluka a bezva po všech stránkách.
@kacuch píše:
@Xiraxinek vidite a zrovna od Kampanovky me zrazovali.
Já tam měla kluka rok a ex tam měl svého syna dva roky a fakt spokojenost… Je to teda větší školka, ale dobré. Samozřejmě pokud porovnám Kampánku a Slavíčkovu, tak ve Slav jsem víc spokojená, je to menší školka, takové přátelštější zázemí, učitelky super, nemám tam jediný problém ![]()
@Xiraxinek píše:
Já tam měla kluka rok a ex tam měl svého syna dva roky a fakt spokojenost… Je to teda větší školka, ale dobré. Samozřejmě pokud porovnám Kampánku a Slavíčkovu, tak ve Slav jsem víc spokojená, je to menší školka, takové přátelštější zázemí, učitelky super, nemám tam jediný problém
Slavickovu mam vedle zamestnani, koukame oknem, jaky maji rej vzdycky na carodky, tak by mozna nebylo marne zkusit to tam.Tak az budou mit den otevrenych dveri, tak se tam pujdu podivat:-) dekuji za tip. Hledam prave neco mensiho, dcera je dost litostiva, tak si myslim, ze velky kolos by ji asi vydesil a soukr.ms bychom dlouhodobe neutahli.
Zkus i den otevrenych dveri na Plackach, ja okamzite co jsem to tam videla, tak uz jsme nechteli jinam (a to taky dovazime autem)
Jen tedy byva hoodne plno, deti tam vozi dost lidi
Prave jsem taky dceru stahovala ze soukrome (je to velmi plachy introvert, tak jsme zezacatku platili soukromy minikolektiv) a tady se ji libi moc ![]()
@kacuch píše:
Slavickovu mam vedle zamestnani, koukame oknem, jaky maji rej vzdycky na carodky, tak by mozna nebylo marne zkusit to tam.Tak az budou mit den otevrenych dveri, tak se tam pujdu podivat:-) dekuji za tip. Hledam prave neco mensiho, dcera je dost litostiva, tak si myslim, ze velky kolos by ji asi vydesil a soukr.ms bychom dlouhodobe neutahli.
Tak tady by se jí líbit mohlo, ráno jsem vedla syna a klučík v Broučkách plakal - třída pro nejmenší děti - a pani učitelka ho měla na klíně a utěšovala ho
Jsou tady fakt super, skvělý přístup jak k rodičům, tak k dětem, za ty dva roky si nemůžu stěžovat na jedinou věc
A takhle kor, když je to hned vedle zaměstnání
a Kampanovku tedy beru zpět, to by pro ni nebylo, tam je fakt mumraj…
![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.