Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Hezký večer, jsem tu nová, nevím jak to tu chodí. Ráda bych syna ( nyní 15m., ) dala od ledna do soukromé školky s takřka plnou či alespoň poloviční angličtinou. Místo si představuji Praha, Jesenice, Benešov, Příbram, Dobříš a okolí. Neznáte či nemáte nějaké reference prosím? Kterou a kde by jste doporučili? Děkuji ![]()
Příspěvek upraven 02.09.16 v 21:11
Na Zbraslavi je www.abacusadventures.cz zkušenost s nimi nemám, takže víc info dát nemůžu.
@Šťastná.máma.4 jestli ti mohu poradit tak 15 m dite na anglictinu je brzy. Staci tak od dvou a pul let kdy sami uz umi par slov a lehke vety v cestine. Taky vyber skolku kde dite bude na neho mluveno jen anglicky a to intenzivne min. 6 h denne kazdy den po-pa. Tedy pokud chces aby z toho neco melo a ty nevyhodila jen penize. Kombinovane je spatne. Moje deti dvojcata maji 3,5 a ted uz zacinaji od leta davat vety dohromady a vedou konverzaci v anglictine. Pokud vazne chces dite vzdelat a od ranneho veku mu davat anglictinu musis to podchytit ze vsech stran skolka nebude staciit. Jestli si otom budes chtit popovidat pisni mi do zpravy
Nechodíme tam, ale u nás je http://www.msdomecek.cz
Potkáváme je venku, líbí se mi malé skupinky a mají jako učitele chlapy!!!
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.