Anglická školka v HK

6.9.16 13:57

Anglická školka v HK

Ahoj, ráda bych se zeptala na zkušenosti s anglickou MŠ v Hradci Králové. Uvažuji dát syna (4roky) alespoň na 1. den v týdnu do školky anglické. Nejsem bláznivá matka, ale syn se pořád ptá co znamená anglicky to či ono. Jeví sám zájem, tak ho chci podpořit. díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ibi
4168
6.9.16 14:05

Chceš tip na školku s angličtinou nebo máš na mysli konkrétní školku a chceš zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12072
6.9.16 14:19

@Lenka Malšovice Upřímně na 1 den v týdnu to nemá smysl. Příbuzní to tak měli a pro holčičku to byl tak akorát stres.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ibi
4168
6.9.16 14:26

@Kakachna Já třeba začala dcerku dávat ve 2,5 letech do soukromé na 1 den v týdnu a zvládla to bez problémů, myslím, že to nelze zevšeobecňovat, každé dítě je jiné a každé dítě bude reagovat jinak… :nevim: Navíc u čtyřletého?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.16 14:37

Přechod do jiného prostředí není problém, to zvládá v klidu - je už velký. Mám na mysli školku kde je rodilý mluvčí. Systémově tak, že bych ho tam dávala třeba pátky. Kroužek AJ v naší školce mají až pro předškoláky a měnit kvůli tomu školku úplně nechci, jsem s nimi moc spokojená a syn taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ibi
4168
6.9.16 15:09

@Lenka Malšovice soukromá školka Jablíčko, Srdínkova ulice. Osobně zkušenosti nemám, my jsme nakonec vybrali jinou školku, ale v Jablíčku jsme se byli podívat a spokojenost. Pokud se nic nezměnilo, tak tam rodilého mluvčího mají, chlapa :palec: Známí tam dávají obě děti a jsou spokojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.16 16:04

Ibi, moc děkuju. Zavolala jsem tam, paní na mě působila velmi solidně, ale řekla mi, že si nemyslí, že by 1 den v týdnu měl význam. Celková docházka je 10tis což musím promyslet, vzhledem k tomu, že teď jsme ve státní. No ale moc díky za tip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ibi
4168
6.9.16 18:23

@Lenka Malšovice my když jsme pro malou sháněli školku, tak jsme byli asi ve 4 a všude nám řekli, že na 1 den to nemá smysl. Ale malé v té době bylo 2,5 roku. A nakonec to zvládla levou zadní. Ta částka je ale při měsíční docházce, myslím. Kdyby chodil jeden den v týdnu, měla by to být cca 2500 Kč měsíčně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ibi
4168
6.9.16 18:44

@Lenka Malšovice a nebylo by lepší a jednodušší zkusit přímo nějaký kroužek angličtiny?

tady je třeba přímo rodilý mluvčí http://www.stevekay.cz/
nebo tady http://helendoron.cz/…adec-kralove

Zkus pohledat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.9.16 10:22

Ibi, děkuju. Tu druhou máme za rohem, už jsem jim napsala a pujdem na ukazkovou hodinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ibi
4168
7.9.16 13:43

@Lenka Malšovice tak ať to dopadne :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12072
8.9.16 07:48

Taky si myslím, že v tomhle případě bude lepší kroužek. Pro dítě to bude menší zátěž a bude to mít asi i větší efekt. AJ školka na 1 den fakt smysl nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.9.16 09:07

V pátek máme ukázkovou hodinu, tak napíšu dojmy:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin