Změna stolice po probiotikách

7
12.3.21 11:40

Změna stolice po probiotikách

Ahoj, mám 6 týdenní holčičku a trápí nás bříško a prdíky. Začala jsem jí dávat probiotika od Dr.max probio maxík. Asi po 4 dnech se jí změnila stolice ze žluté na spíše takovou zeleno-žlutou. Kaká teď i častěji než předtím a hlavně to z ní vždycky úplně vyletí pod tlakem že to má až na zádech. Myslíte že to může být těmi probiotiky? Už jsem jí je jednou dávala a vysadila po týdnu právě kvůli tomuto problému ale to jsem si nebyla jistá že je to tím. Stalo se to některé že by byla taková změna při probiotikách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
12.3.21 11:51

Jo, můžůe to být probiotiky -evidentně se s její současnou mikroflorou úplně nekamarádí. To je ale u mimin úplně normální - tím že jejich mikrobiota je zcela nezralá, tak právě proto tam dodáváš ta proiotika, aby se tam usídlila a zdárně prosperovala. Ale holt se občas musí trošku popasovat s těmi prospěšnými mikorby, co už tam bydlí.

pokud ji to co ji dáváš zabírá na prdíky, ale dělá to takovýhle průjem, tak vydrž tak týden dva jesti se to nesrovná. Pokud se to nesrovná, tak hledej probiotika s jiným složením a vyzkoušej to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
12.3.21 12:04

Mám právě strach aby jí to nějak neuškodilo. Aby přibírala když se většinou tak rychle pokadí ještě u kojení. Taky se během kojení kroutí a pouští se a pak to z ní vystřelí. Na prdíky upřímně nevím jestli to pomáhá. Teď moc neprdí. Když jsem jí předtím dávala espumisan prděla hodně a často a nad ránem se vždycky kroutila a tak hodinu v kuse pořád tlačila. To teď nedělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí