Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
můžete mi poradit? syn něco zmáčknul na manželovým notasu a má celou obrazovku ne na šířku ale na výšku…vůbec nevím jak to přehodit..nejedná se jen o lištu ale fakt o celý obraz…poradíte??? Díky moc
![]()
Pravý alt a šipka nahoru ![]()
Hehe, známe, známe, dítko je podobně počítačově gramotné
ale má to svá pozitiva - ženu po MD po návratu do práce kolegové na podobné srandičky nenachytaj
![]()
tohle mám na denním pořádku syn přijde něco namačká a já pak celý den dávám počítač do kupy
..
@Gina108 píše:
Pravý alt a šipka nahoru
Hehe, známe, známe, dítko je podobně počítačově gramotnéale má to svá pozitiva - ženu po MD po návratu do práce kolegové na podobné srandičky nenachytaj
![]()
@lucie.t píše:docela me laka to taky zmacknout
ale abych neco nepodelala
zmacknu alt a sipku a ono se to prehodi,a kdyz to zmacknu znova, tak to bude dobre?
Na kterou stranu chceš mít obrazovku, tak tu šipku zmáčkneš. Vzhůru nohama=šipka dolů, zpátky zase šipka nahoru - vždy s tím pravým altem. Je to proto, že se používaj různý tablety, mobily a pičičandy u kterých je občas záhodno tu obrazovku otočit. Uměj to určitě novější verze Woken, ale nevím už od jaký přesně verze. A to jsem si prosím nastudovala až po dcerčině odborném zásahu hlavou vzhůru
a pak že na MD se krní ![]()
hhm tak mne to nejde
ale (pro me prevratny objev) levy alt + sipka doleva = o stravku zpet
@lucie.t píše:
hhm tak mne to nejdeale (pro me prevratny objev) levy alt + sipka doleva = o stravku zpet
Ha, tak to jsem nevěděla, to mi funguje a je to taky pro mne převratný objev
![]()
Mě malý něco pomačkal na počátači a nezobrazují se mi ikony na ploše a přitom u zobrazit ikony na ploše je fajfka, tak to musím vždy nejprve jako „vypnout“ a potom znovu zapnout
jak to udělala nevím, ale snadno to spravit nejde, tváří se, že je to v pořádku, děti jsou holt počítačový géniové ![]()