Změna tvaru obrazovky PC

5345
3.5.12 20:28

Změna tvaru obrazovky pc...

můžete mi poradit? syn něco zmáčknul na manželovým notasu a má celou obrazovku ne na šířku ale na výšku…vůbec nevím jak to přehodit..nejedná se jen o lištu ale fakt o celý obraz…poradíte??? Díky moc
:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23847
3.5.12 20:30

Pravý alt a šipka nahoru ;)
Hehe, známe, známe, dítko je podobně počítačově gramotné :mrgreen: ale má to svá pozitiva - ženu po MD po návratu do práce kolegové na podobné srandičky nenachytaj :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
3.5.12 20:33

tohle mám na denním pořádku syn přijde něco namačká a já pak celý den dávám počítač do kupy :mrgreen: ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
3.5.12 20:38

holky díky mooooc…už je to správně! :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
3.5.12 21:09
@Gina108 píše:
Pravý alt a šipka nahoru ;)
Hehe, známe, známe, dítko je podobně počítačově gramotné :mrgreen: ale má to svá pozitiva - ženu po MD po návratu do práce kolegové na podobné srandičky nenachytaj :jazyk: :mrgreen:
:think: docela me laka to taky zmacknout :mrgreen: ale abych neco nepodelala :? zmacknu alt a sipku a ono se to prehodi,a kdyz to zmacknu znova, tak to bude dobre?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
3.5.12 21:15
@lucie.t píše: :think: docela me laka to taky zmacknout :mrgreen: ale abych neco nepodelala :? zmacknu alt a sipku a ono se to prehodi,a kdyz to zmacknu znova, tak to bude dobre?

Na kterou stranu chceš mít obrazovku, tak tu šipku zmáčkneš. Vzhůru nohama=šipka dolů, zpátky zase šipka nahoru - vždy s tím pravým altem. Je to proto, že se používaj různý tablety, mobily a pičičandy u kterých je občas záhodno tu obrazovku otočit. Uměj to určitě novější verze Woken, ale nevím už od jaký přesně verze. A to jsem si prosím nastudovala až po dcerčině odborném zásahu hlavou vzhůru :roll: :lol: a pak že na MD se krní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
3.5.12 21:22

taky jsem to musela zkusit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
3.5.12 21:22

hhm tak mne to nejde :( ale (pro me prevratny objev) levy alt + sipka doleva = o stravku zpet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
3.5.12 21:26
@lucie.t píše:
hhm tak mne to nejde :( ale (pro me prevratny objev) levy alt + sipka doleva = o stravku zpet

Ha, tak to jsem nevěděla, to mi funguje a je to taky pro mne převratný objev :potlesk: :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
3.5.12 21:36

Mě malý něco pomačkal na počátači a nezobrazují se mi ikony na ploše a přitom u zobrazit ikony na ploše je fajfka, tak to musím vždy nejprve jako „vypnout“ a potom znovu zapnout :-D jak to udělala nevím, ale snadno to spravit nejde, tváří se, že je to v pořádku, děti jsou holt počítačový géniové :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný