Změna velikosti prsou v těhotenství

10726
12.5.11 07:50

zmena vel.prsou v tehotenstvi

Rada bych vedela, jak moc a jak moc rychle se vam zvetsily v tehotenstvi prsa.
Rada bych si koupila novou podprsenku, ale skoro mi prijde zbytecny koupit si nejakou drahou, protoze nevim, jak dlouho mi bude.
Jinak, slysela jsem, ze holkam s velkyma prsama se zvetsi prsa malo, s malyma hodne.
Tak nevim.
Vim, ze je to individualni, ale …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7213
12.5.11 07:56

ahojky,me se zvetsily o dve cisla,takze masakr… a to behem kratke doby,na konci prvniho a na zacatku druheho,takze uz jsem si kopovala druhou velikost…zatim se nic nedeje,takze doufam…protoze uz tak budu mit problemy s velikosti kojici podprdy,jak se prsa naliji :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
12.5.11 08:06

To je opravdu hodně individuální :wink:.
Já začínala těhotenství s D, běhěm prvních měsíců se zvětšily o jednu velikost a končila jsem na F :mrgreen:.
Po porodu „kde nic“ tu nic. Domů jsem šla s menšími D, prsa asi zůstala spolu se 13kg v porodnici :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
12.5.11 08:14

Tak já mám známou co měla sotva vel A a končila těhu s Déčkama 8-o to byl teprv masakr kojila o stošest a mlíka pro pět dětí.Já začínala těhu s vel D. a zvětšení taky o dost nevím existuje vel E? no prostě bylo to dost pak neklaplo kojení a ted mám prsa vel tak C nejmenší za svůj sexuální život :lol: ,takže je to fakt individuální,každopádně bych nic drahýho nekupovala je to zbytečný :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3839
12.5.11 08:17

Příspěvek upraven 15.12.15 v 20:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
12.5.11 08:18
andrejka87 píše:
Tak já mám známou co měla sotva vel A a končila těhu s Déčkama 8-o to byl teprv masakr kojila o stošest a mlíka pro pět dětí.Já začínala těhu s vel D. a zvětšení taky o dost nevím existuje vel E? no prostě bylo to dost pak neklaplo kojení a ted mám prsa vel tak C nejmenší za svůj sexuální život :lol: ,takže je to fakt individuální,každopádně bych nic drahýho nekupovala je to zbytečný :kytka:

E je hned po D, teda mezitím ještě DD.
Taky mám teď menší prsa než kdykoli předtím, přitom jsem ještě ani nezhubla na původní váhu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
12.5.11 08:19
RadanaH píše:
ahojky,me se zvetsily o dve cisla,takze masakr… a to behem kratke doby,na konci prvniho a na zacatku druheho,takze uz jsem si kopovala druhou velikost…zatim se nic nedeje,takze doufam…protoze uz tak budu mit problemy s velikosti kojici podprdy,jak se prsa naliji :-D

prvniho a druheho TRIMESTRU?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
12.5.11 08:21
andrejka87 píše:
Tak já mám známou co měla sotva vel A a končila těhu s Déčkama 8-o to byl teprv masakr kojila o stošest a mlíka pro pět dětí.Já začínala těhu s vel D. a zvětšení taky o dost nevím existuje vel E? no prostě bylo to dost pak neklaplo kojení a ted mám prsa vel tak C nejmenší za svůj sexuální život :lol: ,takže je to fakt individuální,každopádně bych nic drahýho nekupovala je to zbytečný :kytka:

Drahy je zbytecny, ale na my velky prsa obvykle nic levnyho nesezenes. Tak jedine to, aby to nebylo extra drahy. Taky se bojim, ze aby mi pak vubec neco bylo. Do jaky vel. se vyrabi kojici podprsenky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
12.5.11 08:23
tasa píše:
andrejka87 píše:
Drahy je zbytecny, ale na my velky prsa obvykle nic levnyho nesezenes. Tak jedine to, aby to nebylo extra drahy. Taky se bojim, ze aby mi pak vubec neco bylo. Do jaky vel. se vyrabi kojici podprsenky?

Jsou i firmy, které se specializují na větší velikosti, k dostání to bude ale spíš asi jen na netu :-?.
Rozhodně si kup kojící podprsenku s kosticemi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.11 08:26

Do velké velikosti - kamarádka měla tuším H (začínala na E před těhu).

• Citovat
  • Upravit
24798
12.5.11 08:35

Jak rychle?
Když jsme oznamovali těh. - nějak 8mý týden, jeden reagoval - jsem si to myslel… (posléze vylezlo, že si všiml právě prsou=))
Mno takže v těhotenství asi o jednu velikost, po porodu se to nalilo ještě o jednu řekla bych, ale tak do konce šestinedělí zas o kousek splasklo, jak se upravila tvorba mlíka.
Kojila jsem rok, pak to byla docela hrůza, ale postupně se to pak zas celkem spravilo a teď je to cca jak před těhotenstvím, akorát měkčí :mrgreen:
Jo, ta výchozí i konečná velikost je 70C… Musím ale sehnat 65D, ta 70 mi je po chvíli nošení jak se vytáhne volná :evil:

Kojicí podprdu s kosticema alespoň na ty začátky bych ale fakt nedoporučila, protože ty kostice můžou všelijak tlačit, to není dobré. Když jsem si vzala kostici, stříkalo mlíko samo všemi směry :roll: :twisted: , Pak později (4, 5 měs? už nevím), to už nevadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
12.5.11 08:36

Já jsem první těhotenství začínala s 75D, prošla jsem si až do podprsenek G. Po ukončení kojení jsem zůstala na 80E/F. S tím jsem začala druhé těhotenství, teď jsem na 80H :roll: . Úplně se děsím, co přijde teď v posledních dvou měsících a s kojením, ale nedá se to ovlivnit, takže to zas až tak neřeším. Nejhorší je, že v téhle velikosti už prostě levnou podprsenku nekoupíš, takže kupuju podprdy kolem tisícovky a pokud už mi nikdy nebudou, téměř nenošené je pak prodávám na Uakru od koruny :-? .
Vždycky jsem to měla tak, že se mi prsa zvětšila docela rychle na začátku, třeba aspoň o písmenko, pak to bylo pomalejší, a minule zase ten poslední měsíc to ještě vyskočilo. Za tohle druhé těhotenství už mám druhou velikost a obávám se, že ještě jedna přijde, začínám přetékat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
12.5.11 08:37
tasa píše:
RadanaH píše:
ahojky,me se zvetsily o dve cisla,takze masakr… a to behem kratke doby,na konci prvniho a na zacatku druheho,takze uz jsem si kopovala druhou velikost…zatim se nic nedeje,takze doufam…protoze uz tak budu mit problemy s velikosti kojici podprdy,jak se prsa naliji :-D
prvniho a druheho TRIMESTRU?

jojo trimestru,se mi to slovicko nejak vytratilo :lol: jako mam obri prsa,sileny…a hodne se mi zvetsil i objem pod prsama,mela jsem 80 a ted mam 95 :zed: boli me mezi lopatkama a jsem zvedava jak se jeste po naplneni zvetsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
12.5.11 08:39
Pipet píše:
Kojicí podprdu s kosticema alespoň na ty začátky bych ale fakt nedoporučila, protože ty kostice můžou všelijak tlačit, to není dobré. Když jsem si vzala kostici, stříkalo mlíko samo všemi směry :roll: :twisted: , Pak později (4, 5 měs? už nevím), to už nevadilo.

Ta kostice právě nesmí všelijak tlačit, když se vybere správná a padnoucí velikost :think:.
Kostice musí prsa podpírat a ne je utlačovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
12.5.11 08:40

bumbinko,jelikoz jsou potreba tak aspon dve kojici podprdy a v tech velikostech dela tak anita,tak bude naloz,jedna poprda stoji u nas 1250Kc,tak vyvalis jen 2500kc za podprdy… :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat