Změna věštby
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Změna věštby
Ahoj holky,
Zajímalo by mě, jestli se vám povedlo někdy změnit, co vám kartářka vyvěštila.
U mě správně uhodla, že jsem právě někoho potkala, i kde a jaký je mezi námi věkový rozdíl. Řekla ale že to nebude dlouhodobý vztah a s tímhle se mi vůbec nechce žádný vztah ani začínat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Tiger-lily to bys koukala, nedávno jsme s chlapem narazili na pořad Volejte věštce a docela jsme se nasmáli
kolik lidí a hlavně s čím jim tam volají ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lukresia píše:
@Tiger-lily to bys koukala, nedávno jsme s chlapem narazili na pořad Volejte věštce a docela jsme se nasmálikolik lidí a hlavně s čím jim tam volají
A hlavně za kolik ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jednou jsem ten pořad viděla, paní řekla špatně datum narození, věštkyně už byla rozjetá ve věštění, paní opravila datum narození, ježibaba jí řekla, že je to jedno a jela si pořád dál ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kouřící králík píše:
@Nikinkiražij v reálu, ne podle věštby
@Tiger-lily četla jsem tvůj deníček, máš vlastní zkušenost
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jezis, znechutit si sanci na lasku nejakou babou, co si to cuca z prstu, to je fakt skvely. Ze takovym blbinam veris ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nikinkira
A to je jeden z důvodů, proc se podobnym věcem vyhýbám. Někdo mi vyvesti muj osud a ja pokud tomu budu věřit, mohu svuj život pokazit a vést uplne spatnym směrem. Svuj život si přeci tvořím ja sama, nikdo mi nemůže říct, co me v budoucnu ceka. A už vůbec bych si nekazila šanci na třeba pěkný a perspektivní vztah jen kvůli sadě papírů s obrázky.
- Citovat
- Upravit
@Tiger-lily píše:mám dojem, že jsem si tam z toho dělala od samého počátku legraci.
však jo,
skvěle napsané, myslela jsem tím, že o tom hodně víš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nikinkira párkrát v životě jsem se uchýlila ke kartám a numerologii. At se mi tu třeba vysmějou, ale pomohlo mi to..někdy jen utříbit myšlenky, zklidnit v sobě rozbouřené vody. Mám jednu ozkoušenou paní, využila jsem ji 3× a zatím mi to, co předpověděla, vždy vyšloa kamarádce taky..většinou do puntíku. Záleží u koho jsi byla.. Každopádně tomu nevěřím, že bych se tím řídila, vždycky se může stát že se sekne (lidi jsou omylní) aco když je to zrovna tenhle případ..takže nehážu flintu do žita a vždy zkusím tu svou cestu, kterou jsem chtěla bez karet.. On i krátkodobý vztah tě může někam posunout, něco, co se máš v životě naučit, se v něm naučíš a zúročíš to pak až potkáš toho pravého. Nebo díky němu potkáš někoho jiného.. Třeba já byla v naprosto neperspektivním vztahu, což jsem samozřejmě dlouho nevědala, až zpětně
.. ale začala jsem s ním na in-linech a pak krátce po rozchodu jsem na in-line akci potkala svého muže.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tiger-lily ten deníček je super
čekala jsem, kdy nechá léčitel odstranit z bytu tebe ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit