Změna zaměstnání v oboru
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše: Více
Mně akorát zaměstnavatel překlopil pracovní smlouvu, v rámci jedné organizace jsem po X letech na RD všeobecná sestra DiS., před tím jsem byla Bc. sociální pracovník. Peníze mám teď o poznání lepší, než kolegové sociálové. Nepracuji a nikdy jsem nepracovala u lůžka ani v ambulanci, tedy zdravotnická praxe O, ale na to se u nás nehledí. Psychiatrické sestry jsou na tom ještě o několik tisíc lépe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám v soc. oblasti magisterské vzdělání. Na psychiatrii mi řekli, že mi uznají max. 2 roky praxe, tak si říkám že v klasické nemocnici mi neuznají možná ani to ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Co nějaký multidisciplinární tým - Centrum duševního zdraví? Tam by ti praxi jako sociál uznat mohli..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@teroonka píše: Více
Můžu se zeptat, možná hloupě, ale nejsem z oboru, co dělá sestra, která neni u lůžka ani v ambulanci?
díky za objasnění
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@teroonka píše: Více
Ok, díky. To jsem myslela, ze dělají absolventi ošetřovatelství. Ale, jak říkám, nejsem z oboru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kurz zdravotne-socialniho pracovnika?
Pro takovou praci by praxi neuznali?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je tu někdo, kdo měnil práci z oboru na jiný obor? Např. ze sociálního oboru (terénní sociální práce) na obor zdravotní (všeobecné ošetřovatelství).
Za jak dlouho jste de vypracovali na nějaký kloudný plat? Praxi v sociální oblasti mám 6 let. Předpokládám, že ve zdravotnictví mi nebude nic uznáno.