Změnil si heslo k notebooku!

300
6.8.22 19:39

Změnil si heslo k notebooku!

Holky, předem chci říct, že si nelezeme s manželem do telefonu, ani já jemu a ani on mě.
On má notebook, já využívám již 4 roky jeho a vždy o tom ví a nebyl v tom problém, ale poslední dobou je na to nějaký háklivý, telefon schovává a dneska jsem zjistila, že má jiné heslo.

Nechci na něj uhodit, nebo tak, ale je mi divné, odjel na víkend a vše si schoval.

Měli byste také podezření, že se něco děje?

Příspěvek upraven 06.08.22 v 19:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
300
6.8.22 19:40

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
6.8.22 19:43

A proč na něj nechceš uhodit? Evidentně nastala nějaká změna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
6.8.22 19:45
@Gabulle píše:
A proč na něj nechceš uhodit? Evidentně nastala nějaká změna…

Moc se mi nechce dělat zbytečné scény, a teď ho s tím nechci otravovat (oslava s kamarády), jen ho na dálku prudit. Vrátí se až zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
6.8.22 19:46
@Anička-S píše:
Holky, předem chci říct, že si nelezeme s manželem do telefonu, ani já jemu a ani on mě.
On má notebook, já využívám již 4 roky jeho a vždy o tom ví a nebyl v tom problém, ale poslední dobou je na to nějaký háklivý, telefon schovává a dneska jsem zjistila, že má jiné heslo.

Nechci na něj uhodit, nebo tak, ale je mi divné, odjel na víkend a vše si schoval.

Ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
6.8.22 19:46

Já bych na něj “neuhodila” se svými domněnkami, ale v klidu se ho zeptala. A pak věřila své intuici z jeho způsobu odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17331
6.8.22 19:50

8o tak si změnil heslo, no… nebuď stíhačka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
6.8.22 19:53

Urcite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2603
6.8.22 19:53
@Anička-S píše:

Já myslel, že někdo si změnil heslo a nemůže se do počítače dostat. Slídit v cizí poště nebo souborech na počítači někoho jiného mi přijde divné. Asi jako otvírat klasický dopis, tj. rozevřít obálku, co dorazila někomu jinému. I když to je manžel nebo dítě či rodič, není to divné??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17331
6.8.22 19:58
@Náhodný host píše:
Já myslel, že někdo si změnil heslo a nemůže se do počítače dostat. Slídit v cizí poště nebo souborech na počítači někoho jiného mi přijde divné. Asi jako otvírat klasický dopis, tj. rozevřít obálku, co dorazila někomu jinému. I když to je manžel nebo dítě či rodič, není to divné??

je!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15504
6.8.22 20:00
@Anička-S píše:

No, tak asi není s kamarádem… :nevim: Ale spíš bych to viděla na kamarádku. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2603
6.8.22 20:05
@azaleila píše:
je!

Moje maminka, už není na živu, byla trochu zvědavá. Takže párkrát se stalo, že mi vlezla do již otevřené obálky. To mi už bylo přes nějakých 20. Jednou jí psala jedna teta z Moravy. Tak jsem otevřel obálku a pak máti hlásil, že psala teta L. Že jsem jako otevřel, kdyby tam bylo něco hodně důležitého, aby se to nezmeškalo, že. Jenže to jsem si dal. Teta jako obvykle psala o zdravotních potíží, pak snad o prostatě manžela (nebyl pokrevní strýc ani jsme mu tak neříkali). Ani jsem to celé nedočetl, tak to bylo otravné. Teta trochu nemocná, ještě víc hypochondr, to bylo utrpení to číst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2603
6.8.22 20:06
@Šmoulice píše:
No, tak asi není s kamarádem… :nevim: Ale spíš bych to viděla na kamarádku. :think:

Tak to neřešte, třeba jen nemá rád vlezlost a chápu, že lidi nestojí o vlezlost ani u manželky či manžela. To jako vám nevadí žárliví chlapi? Podezíravý manžel, to nijak nevadí? Ještě živit cizí podezíravost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
6.8.22 20:18
@Anička-S píše:
Moc se mi nechce dělat zbytečné scény, a teď ho s tím nechci otravovat (oslava s kamarády), jen ho na dálku prudit. Vrátí se až zítra.

Tak se normálně zeptej na heslo, ne? Když si ten notebook doteď používala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
6.8.22 20:20
@Anička-S píše:

Tak to, že si změnil heslo, by samo o sobě divné nebylo. Ale když ví, že ho používáš i ty a neinformoval tě, tak asi není nad čím moc přemýšlet, ne :nevim:
Jseš si jistá, že je s kámošema?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová