Změny čípku v těhotenství

Anonymní
14.2.14 07:09

Zmeny cipku v tehotenstvi

Ahoj holky,
Predem se omlouvam za anonym, ale nechci, aby holky, co me tu znaji me mely za blazna. Takze otazku, protoze zavadim utrogestan tak neslo prehlednout ze tak do 10-11tt mi pri zavadeni delozni cipek vylozene prekazel, proste nesel prehlednout, ted jsem ve 13 tydnu a kdyz jsem zavadela naposledy utrogestan, tak cipek nikde, ne ze bych ho hledala nebo se nejak zkoumala, ale na zacatku nesel prehlednout a ted tam nikde neni. Takze holky, co zavadite nebo jste zavadeli utrogestan mate podobnou zkusenost?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18687
14.2.14 07:18

Ja jo jen o chvíli driv. Vyděsilo me to ale i par dni později mi ho doktor vysadil a uz si tam naštěstí nemusím sahat. Nestresuj se tím, čípek se v tehotenstvi řeší az později. Pohodové tehotenstvi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.14 07:26

@Lucake diky, me to prave taky trochu vydesilo, protoze uz jsem jednou potratila, ale to jsem se nedostala tak daleko, ale zas nechci nekde delat hysterku u dr ze si nedosahnu na cipek, kdyz jinak mi nic neni :mrgreen: stejne bych pockala do kontroly jen se mi to vzdy vecer pri zavadeni honi hlavou. Klidne tehotenstvi i tobe :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.2.14 08:34

Stalo se mi to právě teď. Jen už jsem v 28 tt…tak se celkem bojím. A podle kontroly u dr. v úterý mám cs 1. Taky přemýšlím, že vydržím do další kontroly, ale nechci nic zanedbat.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
18687
14.2.14 09:21

Držím pěsti at se co nejdéle udrží ale znám holky kterým se zkracoval již ve 22tt a dotahly to do konce

@Anonymní píše:
@Lucake diky, me to prave taky trochu vydesilo, protoze uz jsem jednou potratila, ale to jsem se nedostala tak daleko, ale zas nechci nekde delat hysterku u dr ze si nedosahnu na cipek, kdyz jinak mi nic neni :mrgreen: stejne bych pockala do kontroly jen se mi to vzdy vecer pri zavadeni honi hlavou. Klidne tehotenstvi i tobe :kytka:

Fakt si s tím nedělej hlavu. Ale zeptej se na to at mas klid pro sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.14 09:31

@Lucake jojo zeptám se na kontrole a uvidíme, ale ty jsi mě docela uklidnila :hug: :hug: No utrogestan bych už bych měla taky vysazovat o víkendu, ale nechám ho až do kontroly a tam se na vše zeptám

zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
18687
14.2.14 09:51

To jsem rada :) mne to tehdy taky pomohla se zeptat holek :) hodne štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí