Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ja jo jen o chvíli driv. Vyděsilo me to ale i par dni později mi ho doktor vysadil a uz si tam naštěstí nemusím sahat. Nestresuj se tím, čípek se v tehotenstvi řeší az později. Pohodové tehotenstvi ![]()
@Lucake diky, me to prave taky trochu vydesilo, protoze uz jsem jednou potratila, ale to jsem se nedostala tak daleko, ale zas nechci nekde delat hysterku u dr ze si nedosahnu na cipek, kdyz jinak mi nic neni
stejne bych pockala do kontroly jen se mi to vzdy vecer pri zavadeni honi hlavou. Klidne tehotenstvi i tobe ![]()
Stalo se mi to právě teď. Jen už jsem v 28 tt…tak se celkem bojím. A podle kontroly u dr. v úterý mám cs 1. Taky přemýšlím, že vydržím do další kontroly, ale nechci nic zanedbat.. ![]()
Držím pěsti at se co nejdéle udrží ale znám holky kterým se zkracoval již ve 22tt a dotahly to do konce
@Anonymní píše:
@Lucake diky, me to prave taky trochu vydesilo, protoze uz jsem jednou potratila, ale to jsem se nedostala tak daleko, ale zas nechci nekde delat hysterku u dr ze si nedosahnu na cipek, kdyz jinak mi nic nenistejne bych pockala do kontroly jen se mi to vzdy vecer pri zavadeni honi hlavou. Klidne tehotenstvi i tobe
Fakt si s tím nedělej hlavu. Ale zeptej se na to at mas klid pro sebe.
@Lucake jojo zeptám se na kontrole a uvidíme, ale ty jsi mě docela uklidnila
No utrogestan bych už bych měla taky vysazovat o víkendu, ale nechám ho až do kontroly a tam se na vše zeptám
zakladatelka
To jsem rada
mne to tehdy taky pomohla se zeptat holek
hodne štěstí ![]()
Ahoj holky,
Predem se omlouvam za anonym, ale nechci, aby holky, co me tu znaji me mely za blazna. Takze otazku, protoze zavadim utrogestan tak neslo prehlednout ze tak do 10-11tt mi pri zavadeni delozni cipek vylozene prekazel, proste nesel prehlednout, ted jsem ve 13 tydnu a kdyz jsem zavadela naposledy utrogestan, tak cipek nikde, ne ze bych ho hledala nebo se nejak zkoumala, ale na zacatku nesel prehlednout a ted tam nikde neni. Takze holky, co zavadite nebo jste zavadeli utrogestan mate podobnou zkusenost?