Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky, jsme v očekávání a přemýšlíme zda dát miminku jméno Tom. Přemýšleli jsme i o klasičtějším Tomášovi, ale příjmení nám začíná na č, tak mám strach, aby to nebylo ušišlané. Znáte nějakého chlapečka s jménem Tom? Podle mě je to dost neobvyklé, pořád s manželem přemýšlíme a nemůžeme se rozhodnout, zda toto jméno dát, i když se nám líbí víc jak varianta Tomáš. Pro jakou variantu by jste se rozhodli??Thomas nepřipadá v úvahu, máme české příjmení. Děkuji za reakce ![]()
Klidně bych dala Tomáše. Tomáš Černý například, mi nezní vůbec špatně. My dali Jindřich a příjmení nám začíná na CH.
Tom se mi nelibi, leda Tomáš
A Tomáš Čížek napriklad nezni zle ne? ![]()
Žádného Toma neznám..
Vlastně joo.. Toma a Jerryho ![]()
Taky hlasuji pro Tomáše ![]()
Tom a Jerry jdou, k nám teď… Nevím, mně se to jako ofic jméno v RL a na OP nelíbí, dala bych Tomáš a Tome na dítě volala ![]()
Jednoho znám - syna
S manželem jsme oba cizinci, máme cizí příjmění, tak jsme hledali něco mezinárodního, aby se to všem dobře vyslovovalo… ![]()
Verim ze treba Tomaš Čurina asi zni blbe. Ale to nebude jmenem. Dejte mu co chcete
Jedině v kombinaci Tom Jerry.
Dala bych Tomáš, Tom je moc familiérní na dospělého chlapa.
@nikol.ondrášovka píše:
Verim ze treba Tomaš Čurina asi zni blbe. Ale to nebude jmenem. Dejte mu co chcete