Jméno Tom

Napsat příspěvek
Velikost písma:
784
13.2.14 21:30

@nika1988 Já mám doma tříletého Tomáše :-) Moc jsem chtěla Toma, ale manžel byl proti (sám je Tomáš) ;-) Docela lituju, že jsem ho neukecala :-(
Takže já hlasuju pro Toma :mrgreen:
PS: Taky máme v příjemní Š a u manželova jména mi nikdy nepřišlo, že to zní divně. Ale když nad tím přemýšlím u syna, přijde mi to ušišlané, zdrobnělé… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
13.2.14 21:31
@Sepishka píše:
Libi se mi Tom- k vasemu prijmeni se hodi daleko vic nez Tomas. Pripada mi trochu nelogicky davat jmeno Tomas a potom mu stejne rikat Tome.

A mně zase přijde infantilní až hloupé dávat do rodného listu zkomoleniny základního tvaru. :nevim:
Mě mamka oslovuje „Kačko“ a kdyby mi to nechala napsat do RL, tak bych si myslela, že je na hlavu.

edit: hrubka, jsem už asi unavená :lol:

Příspěvek upraven 13.02.14 v 21:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
13.2.14 21:31

@Sepishka Nám se taky Tom vzhledem k příjmení líbí víc, jak už tu ale někdo psal, varianta Tom není zažitá a každému vysvětlovat, že to není Tomáš??Aby nám pak malej nepoděkoval :mrgreen: Jinak já ani manžel mu Tomáši říkat nebudeme, určitě Tomíku nebo Tome.Ale druzí by asi Tomáši používali :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
13.2.14 21:32

@Fjodorka jo to jo, ale Tom je uznaná varianta v kalendáři, kdyby nebyli ani bych nepřemýšlela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8150
13.2.14 21:33

@nika1988 19. července a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
13.2.14 21:35

@Lemurk 7.7 dle PM, dle utz 4.7 tak uvidíme, čekáte první nebo už něco doma máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8150
13.2.14 21:38

@nika1988 Tak to jste trochu napřed :lol: U nás je to první vytoužené miminko. Trvalo mi 3 roky, než se vůbec zadařilo otěhotněnt. A u vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
13.2.14 21:38

@MrsDuck No právě, taky nad tím pořád přemýšlím a čím dýl to probíráme tím víc si nevím rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
13.2.14 21:39

@Fjodorka Tom neni zkomolenina. Je to regulerni jmeno, narozdil od Kacky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
13.2.14 21:40

@Lemurk u nás taky, vidím, že máme hodně společného, my se snažili přes 2 roky a máme díky CARU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8150
13.2.14 21:50

@nika1988 ještě, že ty CARy jsou. Sice se nám zadařilo až 3.IVF, ale hlavně, že se zadařilo :lol:
Jinak s tím jménem, nechte si to chvilku uležet v hlavě. Na každé jméno se musí trochu zvyknout a pak už přijde normální a krásné. Když třeba slyším od lidí kolem, co dali za zvláštní jména, tak se mi to ze začatku třeba moc nelíbí. A pak vidím toho prcka, zvyknu si na to jméno a nakonec mi přijde suprové. Jiné by se k nim ani nehodilo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
13.2.14 21:56

@Lemurk u nás to tak složité naštěstí nebylo, já otěhotněla po první IUI bohužel v 7 tt potrat, druhá inseminace bez úspěchu a teď čekáme dítko z té třetí :mrgreen: No už přemýšlíme celkem dlouho a ne a ne to rozlousknout, ptali jsme se i na názory rodiny, ale ne a ne se domluvit. Proto mě napadlo napsat semhle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
13.2.14 22:01

Jsem učitelka a mám ve třídě kluka jménem Tom. Teda na první hodině jsem se divila a ujišťovala se, jestli fakt Tom a ne Tomáš :-D asi je chudák zvyklej, že se ho každej ptá. Říkám mu Tome a když mě štve, tak Tomáši, ale slyší na oboje. Je mu 16 ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8150
13.2.14 22:02

@nika1988 tak to jsi aspoň do sebe nemusela cpát ty hormony. Super, že se zadařilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
13.2.14 22:07

@Clementine Přesně s toho mám strach, aby pak chudák nemusel každému vysvětlovat, že není Tomáš..Ale vzhledem k příjmení je Tom hezčí varianta.Asi se v tom moc piplu, ale nevím si rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí