Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@geilens právě jak už jsem psala. Máme stach aby to nebylo ušišlané, takže babo raď
Proč by ve jméně nemohlo být stejné písmeno, jako v příjmení? ![]()
@nika1988 píše:
@geilens dobrá tedy, nechtěla jsem kvůli známým co sem chodí, ale asi to bude nejlepší. Příjmení je Černošek
Tomas Cernosek mi prijde v poho
Tom Cernosek taky ![]()
@nika1988 k tomu příjmení se mi víc líbí Tom ![]()
Jo, Adélka to vyřešila za nás
Snad se nám tam ještě neukáže pindík, už nám ale 3× řekli na UTZ, že to bude holčička. Jinak s Tomášem nás nakonec v rodině předběhl bratránek, který š v příjmení prostě neřešil. Tak kdyby přece jen z Adélky byl kluk, dáme Davida.
Teď čtu to příjmení… Tak to bych vůbec neřešila, zní to normálně. K takovému příjmení by bylo blbé třeba jméno Albín, ale rozhodně ne Tomáš ![]()
@nika1988 a vy už víte, že to bude kluk? Nebo zatím jen hledáte jména pro boě pohlaví?
Hele a kolikrát musí člověk za život říct vyloženě svoje celé jméno… takže bych bez obav dala Tomáš…
@Lemurk Adélka je moc pěkné jméno, já pořád počítala s holčičkou, pač jsem měla už 100 let vymyšlené jméno
a jméno pro kluka měl vybrat manžel, chtěl původně taky Davida, ale jelikož už v blízké rodině jednoho máme, tak jsme vymysleli Tomíka, nic jiného nechce ![]()
@Lemurk kluka máme potvrzeného už 3X. I já jsem viděla pindíka na utz, takže holka z toho nebude ![]()
@nika1988 no a co změnit Tomíka na Toníka?
To by asi neprošlo, viď?
Já mám doma dva Tomy - velkého Toma a malého Toma… ale v rodném listu mají oba dva napsáno Tomáš… a Tomáš se mi líbí mnohem víc, i když na ně volám „Tome“… ![]()
Libi se mi Tom- k vasemu prijmeni se hodi daleko vic nez Tomas. Pripada mi trochu nelogicky davat jmeno Tomas a potom mu stejne rikat Tome.
@Lemurk tak se dívám, že jsi nejspíše ve stejném týdnu jako já, nebo hodně blízko. kdy máš TP??
U nás ve školce je Tom, babíčka mu říká Tomíku. Š a č za sebou - bude se mu to špatně říkat. A když zvolíš Tom, bude muset pořád vysvětlovat, že je Tom a ne Tomáš. Ale jinak mě se Tom líbí.