Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Včera byl zveřejněný můj deníček a večer, když jsem se dívala na svůj profil, byl fuč. Dneska koukám, že tu stále není…Tak se chci zeptat, kam zmizel, proč zmizel a jestli se mi na profilu zase zobrazí?
Deníček vyjde v nové várce, bohužel se zveřejnil jako pátý a unikl tak na web bez našeho záměru ![]()
Adminka Tereza
Obnovuji-pred chvili jsem vstala po nocni a chtela jsem se podivat na denicek z dnesniho rana od te pani z moravy, ktera si prosla peklem…nevite pls nektera, co se semlelo, ze uz tady neni?..diky
O. k…rano tam bylo dost reakci typu, ze jde zenska s kuzi takhle ofico na trh…tak tam bude asi jadro pudla ![]()
EDIT: odpovídala jsem, proč deník zmizel.
Pak jsem si přečetla, že si autorka nepřeje, aby byla řešena. Proto mažu..
@lajovka píše:
O. k…rano tam bylo dost reakci typu, ze jde zenska s kuzi takhle ofico na trh…tak tam bude asi jadro pudla
Kdepak, to nebyl duvod. Duvodem bylo, ze ji tam jedna uzivatelka nevybiravym a vzhledem k obsahu denicku velmi necitlivym zpusobem napsala, ze pribeh je vymysleny. Ani se autorce nedivim, jednala bych stejne.
Vzhledem k soucasne probihajici omluvne diskuzi te dotycne, ktere se to tyka mi to docvaklo…diky ![]()
Dobrý den,
vzhledem k mnoha negativním reakcím k tak závažnému tématu jsme deníček smazali. Více v tématu Omluva autorce deníčku: Stojí za to bojovat!
Děkuji za pochopení,
Monika