Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chtěla bych se zeptat, čím by mohlo být způsobeno, že nevidím své metříky v diskuzi a kromě toho ani metříky některých jiných diskutujících. U někoho nevidím žádné, jen okýnka s červeným křížkem, u někoho třeba jeden vidím normálně a jiný ne. A u mě jiní taky někteří vidí moje metříky a někdo ne..... už se to stalo víckrát, ale většinou to trvalo max. 1 den, teď už je to skoro týden…????????
Tak já metříky vidím
. Někdy to blbne všem, občas se upravují stránky. A nemají náhodou zaškrtnuté „Nezobrazovat podpisy“?
Mohu poprosit o screenshot? Metříky u vás normálně vidím - viz. přiložená fotka.
Často nefungují metříky z důvodů výpadku serverů na kterých jste je vytvářeli (tj. chyba není u eMimino.cz) - jednou takový výpadek trval více dní.
Admin
Terrad píše:
Tak já metříky vidím. Někdy to blbne všem, občas se upravují stránky. A nemají náhodou zaškrtnuté „Nezobrazovat podpisy“?
Ne, to ne, u někoho vidím třeba jen jeden ze dvou a u někoho žádný. A moje metříky u nás v diskuzi taky někdo vidí a někdo ne… fakt už nevím. No snad se to časem srovná… ![]()
Já se přidávám, nevidím svoje ani Lucčiny, vidím jen některé