Zmizelé metříky

6358
26.11.10 08:41

Zmizelé metříky

Chtěla bych se zeptat, čím by mohlo být způsobeno, že nevidím své metříky v diskuzi a kromě toho ani metříky některých jiných diskutujících. U někoho nevidím žádné, jen okýnka s červeným křížkem, u někoho třeba jeden vidím normálně a jiný ne. A u mě jiní taky někteří vidí moje metříky a někdo ne..... už se to stalo víckrát, ale většinou to trvalo max. 1 den, teď už je to skoro týden…????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14535
26.11.10 08:44

Tak já metříky vidím :wink: . Někdy to blbne všem, občas se upravují stránky. A nemají náhodou zaškrtnuté „Nezobrazovat podpisy“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21060
26.11.10 08:45

Mohu poprosit o screenshot? Metříky u vás normálně vidím - viz. přiložená fotka.

Často nefungují metříky z důvodů výpadku serverů na kterých jste je vytvářeli (tj. chyba není u eMimino.cz) - jednou takový výpadek trval více dní.

Admin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6358
26.11.10 08:50
Terrad píše:
Tak já metříky vidím :wink: . Někdy to blbne všem, občas se upravují stránky. A nemají náhodou zaškrtnuté „Nezobrazovat podpisy“?

Ne, to ne, u někoho vidím třeba jen jeden ze dvou a u někoho žádný. A moje metříky u nás v diskuzi taky někdo vidí a někdo ne… fakt už nevím. No snad se to časem srovná… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5321
26.11.10 09:39

Já se přidávám, nevidím svoje ani Lucčiny, vidím jen některé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
26.11.10 10:55

tak já holky Vaše metříky vidím :think: :dance: