Žmolky - jak na ně?

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13.1.12 11:35

žmolky - jak na ně?

Holky mám na Vás otázku. Jak se zbavit žmolků třeba na dětských punčoškách a ponožkách? Teta mi poradila že starším dámským holítkem. Máte ještě nějaké další typy jak se jich zbavit? Vytrhávat po jednom teda nehodlám. Máte doma nějaké odžmolkovače? Popřípadě doporučejete nějaký? :think: Díky za odpovědi. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10568
13.1.12 11:36

Moje mama ma tento a je pry s nim spokojena,ja zadny nemam, http://elektro.itek.cz/…kovac-SLR-33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
13.1.12 11:37

Řeším to klasickým odžmolkovačem…mám úplně obyč a jde to s ním dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
13.1.12 11:41

Někde jsem slyšela,že na to pomáhají silonky.Ale ještě jsem to nezkoušela a už se na to chystám celkem dlouho.Takže nevím co je na tom pravdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
13.1.12 11:46
Agi20 píše:
Někde jsem slyšela,že na to pomáhají silonky.Ale ještě jsem to nezkoušela a už se na to chystám celkem dlouho.Takže nevím co je na tom pravdy.

To jse taky slysela,ae nezkousela,ale uz od vicelidi,tak to as fat funguje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.1.12 11:47
Agi20 píše:
ted nevím jak to s těma silonkama myslíš. Prat to v silonkách? :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
13.1.12 11:47

kaslu na zmolky, natoz na puncochacich, mam na praci uklid, vareni a vychovu deti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
13.1.12 11:49
Junkyska píše: Řeším to klasickým odžmolkovačem…mám úplně obyč a jde to s ním dobře :palec:

U mě to samé, ale jinak to holítko jsem také zkoušela, ale musíš použít již starší nové může trhat. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
13.1.12 11:51
tygříček píše:
Holky mám na Vás otázku. Jak se zbavit žmolků třeba na dětských punčoškách a ponožkách? Teta mi poradila že starším dámským holítkem. Máte ještě nějaké další typy jak se jich zbavit? Vytrhávat po jednom teda nehodlám. Máte doma nějaké odžmolkovače? Popřípadě doporučejete nějaký? :think: Díky za odpovědi. :mavam:

ségra má odžmolkovač, bohužel nevím jaký, ale je na baterky a je dobrý, takové ty lepící nefungují.

Jinak prý stačí prát prádlo na ruby a omezí to vznik žmolků. Bohužel nemám osobní zkušenost, tak nevím, na kolik je to účinné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
13.1.12 11:53

Odžmolkovávám starým holítkem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
13.1.12 11:54

Ne ne myslím,že to bylo přejíždět tou silonkou v místě žmolků.Je fakt,že silonky se zatrhávají třeba to ty žmolky zachytí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
13.1.12 12:14

Ja jsem to jednou delala holitkem a obleceni jsem musela vyhodit, jaksi jsem zabrala a mela jsem namisto tricka sit na ryby :mrgreen: .
Mame odzmolkovac z Rossmana a super, ale nezapomen te, ze to i tak nici obleceni. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
13.1.12 16:46

Ahoj, jojo žmolečky na ponožkách a punčoškách jsou fakt tragedie. Malá má sobě ponožky pouze jeden den a už vypadají jak kdyby byly bůhvíjak dlouho staré. :,( :cert: :pocitac: :zed:
Koupila jsem si odžmolkovač zn. Singer asi za 160,– a max spokojenost. Žmolkuji nejen punčošky a ponožky,ale také tepláčky,…dokonce i svůj svetr,…fakt doporučuji. :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
9.2.12 20:20

já ho používám už léta, ponožky, punčocháčky malé, svetry, trika, prostě všechno
super vynález..ale musíte jemně a krouživýma pohybama, jakmile jste moc agresivní, tak to můžete roztrhnout, stalo se mi to taky , ale ted už dávám pozor..prostě s citem:-)
ponožky jsou pak jak nové:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.12 07:09

Bez oždžmolkovače by to u nás nešlo :-) mě ty žmolky na oblečení vadí - bohužel se jim nedá předcházet žádným pr. prostředkem no prostě ničím, dělají se i na věcech praných v ruce a já používám el. odžmolkovač - super věcička - máme dva malá mi vydatně pomáhá :mrgreen:

http://www.levnyelektro.cz/…-4194-ruzovy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat