Žmolky - jak na ně?
- Fotoalbum (8)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
žmolky - jak na ně?
Holky mám na Vás otázku. Jak se zbavit žmolků třeba na dětských punčoškách a ponožkách? Teta mi poradila že starším dámským holítkem. Máte ještě nějaké další typy jak se jich zbavit? Vytrhávat po jednom teda nehodlám. Máte doma nějaké odžmolkovače? Popřípadě doporučejete nějaký?
Díky za odpovědi. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Moje mama ma tento a je pry s nim spokojena,ja zadny nemam, http://elektro.itek.cz/…kovac-SLR-33
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Řeším to klasickým odžmolkovačem…mám úplně obyč a jde to s ním dobře ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Někde jsem slyšela,že na to pomáhají silonky.Ale ještě jsem to nezkoušela a už se na to chystám celkem dlouho.Takže nevím co je na tom pravdy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Agi20 píše:
Někde jsem slyšela,že na to pomáhají silonky.Ale ještě jsem to nezkoušela a už se na to chystám celkem dlouho.Takže nevím co je na tom pravdy.
To jse taky slysela,ae nezkousela,ale uz od vicelidi,tak to as fat funguje
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Agi20 píše:ted nevím jak to s těma silonkama myslíš. Prat to v silonkách?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kaslu na zmolky, natoz na puncochacich, mam na praci uklid, vareni a vychovu deti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Junkyska píše: Řeším to klasickým odžmolkovačem…mám úplně obyč a jde to s ním dobře
U mě to samé, ale jinak to holítko jsem také zkoušela, ale musíš použít již starší nové může trhat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tygříček píše:
Holky mám na Vás otázku. Jak se zbavit žmolků třeba na dětských punčoškách a ponožkách? Teta mi poradila že starším dámským holítkem. Máte ještě nějaké další typy jak se jich zbavit? Vytrhávat po jednom teda nehodlám. Máte doma nějaké odžmolkovače? Popřípadě doporučejete nějaký?Díky za odpovědi.
ségra má odžmolkovač, bohužel nevím jaký, ale je na baterky a je dobrý, takové ty lepící nefungují.
Jinak prý stačí prát prádlo na ruby a omezí to vznik žmolků. Bohužel nemám osobní zkušenost, tak nevím, na kolik je to účinné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne ne myslím,že to bylo přejíždět tou silonkou v místě žmolků.Je fakt,že silonky se zatrhávají třeba to ty žmolky zachytí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem to jednou delala holitkem a obleceni jsem musela vyhodit, jaksi jsem zabrala a mela jsem namisto tricka sit na ryby
.
Mame odzmolkovac z Rossmana a super, ale nezapomen te, ze to i tak nici obleceni. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, jojo žmolečky na ponožkách a punčoškách jsou fakt tragedie. Malá má sobě ponožky pouze jeden den a už vypadají jak kdyby byly bůhvíjak dlouho staré.
![]()
Koupila jsem si odžmolkovač zn. Singer asi za 160,– a max spokojenost. Žmolkuji nejen punčošky a ponožky,ale také tepláčky,…dokonce i svůj svetr,…fakt doporučuji.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já ho používám už léta, ponožky, punčocháčky malé, svetry, trika, prostě všechno
super vynález..ale musíte jemně a krouživýma pohybama, jakmile jste moc agresivní, tak to můžete roztrhnout, stalo se mi to taky , ale ted už dávám pozor..prostě s citem:-)
ponožky jsou pak jak nové:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bez oždžmolkovače by to u nás nešlo
mě ty žmolky na oblečení vadí - bohužel se jim nedá předcházet žádným pr. prostředkem no prostě ničím, dělají se i na věcech praných v ruce a já používám el. odžmolkovač - super věcička - máme dva malá mi vydatně pomáhá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit