Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky jedno jsem viděla tenhle kočárek naživo byl v mých očích co se vzhledu týče geniální. Mooooc prosím kdo zná značku nebo cokoliv bližšího tak pište moc děkuju. Fotka nejde zvětšit do takové kvality abych značku přečetla.
Zo vím proto zjištuju jestli ho někdo nemá že by věděl značku na internetu sem našla jen tuto 1 fotku bohužel
Děkuju ted sem to taky někde našla je krásný s těma kamínkama.. ale ta cena kdyby ho tak někdo v dobrém stavu prodával použitý
Díky moc už sem našla na netu ale stojí 19000 coč jenteda dosti no
No jak tak koukám, mohl by to bát i Piere Gardin…je hodně podobný Camu a má taky podobné mašle
![]()
Je to CAM DYNAMICO. Už ho mám objednaný v limitované edici s medvídkem místo kamínků. Vyhrál u mě na plné čáře co se vlastností týče a je taky nejkrásnější ![]()
@Makuska píše:
Děkuju ted sem to taky někde našla je krásný s těma kamínkama.. ale ta cena kdyby ho tak někdo v dobrém stavu prodával použitý
Tak projdi inzeráty
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
@luca001 dívala jsem se ale chtěla bych přesně ten vykládaný kamínkama ale mám ještě čas v pohodě zatím ale budu hlídat
A není ten s kaminkama kolekce 2013? Ten v bazaru jeste asi chvilku nebude…
To nevím uvidím ještě je času dost ja jen tak než na něj zapomenu ale naživo je fakt supr @luca001
Já myslím, že je to kolekce 2012, oni ty kamínky nějak měnili či co ![]()