značkovy internetový obchod
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
značkovy internetový obchod
dobry den chtela sem se zeptat jestli byste mi dali nejakou adresu na nejakej znackovej internevovej obchudek dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
a co chces kupovat? ale stejne asi neporadim, hlavne nevim, co to znamena „znackovy obchod“, jako obchod se znackovym zbozim? internetove obchody maji obvykle vse, znaCKOVE I NEZNACKOVE
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hele ja hledam obchody takto: hodim si do google konkretni predmet co hledam (treba „kavovar“) a slovo „cena“. vylezou obchody. tak to zkus.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
doporučení
Ahoj, já jsem párkrát nakupovala na www.hwkids.cz jestli znáte, oblečení maj pěkný a kvalitní, takže můžu doporučit.
- Citovat
- Upravit
Zkuste kliknout na tento odkaz : Značkový dětský secondhand a outlet .
Je to internetový obchod a přes 1200,– je poštovné zdarma nebo v Praze osobní odběr…vždy je lepší vidět co kupuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
detskeza30.cz
Koukně te sem www.detskeza30.cz maj tam značkové zboží za dobré ceny a nad 390 maj poštovné zdarma, také je možnost osobního odběru v Praze 9
- Citovat
- Upravit
Denulenka píše:
ja mám výbornou zkušenost s www.laclik.cz
Já taky nakupuju na www.laclik.cz a všechno zatím bylo krásné jako nové
, je to teda hlavně sekáč, ale mají i nové věci - hodně next, george, Marks and Spencer atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím,zda-li adresa zde už není,ale mi využíváme třeba tuto stránku http://www.znackydetem.cz/brandinfo.aspx
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, ponožky a capáčky mohu doporučit od Prvních krůčků:
www.prvnikrucky.com
- načítám...
- Citovat
- Zmínit