Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, do diskuze
https://www.emimino.cz/…rankovani/2/
jsem přidala v 10:41 příspěvek a když jsem se večer podívala jestli někdo něco nepřipsal, tak jsem zjistila, že můj příspěvek je tam 8×. Tak nevím, kde je chyba. Že by to bylo tím, že jsem psala odpověď a dala odeslat a nevšimla si, že nejsem přihlášená a napsalo mi to, že nemám vyplněno od koho je příspěvek. Tak jsem se přihlásila a vložila zkopírovaný text a odeslala? Ale ikdyby to vzalo v potaz oboje odeslání tak rozdíl by byl pár minut a příspěvek by tam byl jen 2×. Ale u každého příspěvku je jiný čas.
Zajímavá chyba - mazat to nebudu a přeposílám programátorům
Opravdu jsi neodeslala ručně víckrát? ![]()
L.
Jakože bych cca každou hodinu psala znovu a znovu to samé? Ne na to fakt nemám čas.
Jako kdybych klikla na odeslání několikrát za sebou (dvojklik, trojklik…) , tak by tam byl podobný čas a příspěvky byly za sebou. Ale během dne jsem na tuto diskuzi koukala několikrát a těch mých 8 se objevilo až večer. Přes den jsem ten svůj příspěvek viděla jen jedenkrát.
Radila jsem se teď o tom ještě s manželem - programátorem a říkal, že je ta chyba asi způsobena tím, že jsem dala odeslat zprávu a nechala záložku tak jak byla a pak jsem během dne dávala F5, abych obnovila stránku, čímž jsem svůj příspěvek neúmyslně odesílala znovu a znovu. Říká, že programátoři by měli po uložení příspěvku přesměrovat stránku, že by se to pak už nemělo stávat.