Znáte dobré kosmetičky? Za slušné peníze?

101
15.3.24 15:05

Znáte dobré kosmetičky? Za slušné peníze?

Ahoj ženy a dívky,
chtěla jsem se zeptat jestli neznáte nějaké dobré kosmetičky Praha a okolí? Já k jedné chodím, jsem u ní spokojená, nicméně se mi celkem dost rychle (a to, i když se o sebe starám) ucpou póry a jsou tmavší/větší. Kosmetička mi doporučila séra, jemný peeling na pleť apod. Vše dodržuji, avšak když jdu od ní, tak když ji sama neřeknu, aby mi komedony vymačkala, tak by mně zůstaly. Dříve jsem chodila k jedné kosmetičce a tam mě to vyloženě bolelo 8o tam už to bylo až moc radikální, (ultrazvuk, mačkání celého obličeje apo.) což si myslím je taky špatně. Pokud jste některá z vás tady kosmetička, určitě budu ráda za vaše rady. Moc díky. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15517
15.3.24 16:01

Co jsou slušné peníze? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
15.3.24 17:39
@Šmoulice píše: Více

Tahle věc je zrovna fuk celkem. Já třeba platim do 1000,– takze tak nějak sem myslela aby to nebylo třeba víc jak 1200,– ale to je to nejmenší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
15.3.24 17:51

@lady-diana já mám skvělou kosmetičku, čistí důkladně celý obličej. Pracuje s kosmetikou Phyris. Dělá ve Strašnicích. Kvůli dítěti jsem u ní nebyla 3/4 roku, tak nevím aktuální ceny. Kdybyste chtěla kontakt, tak mi napište SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
15.3.24 20:10
@smile_xxx píše: Více

Spíše západ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
18.3.24 13:25

1000 Kč za kosmetiku mi přijde opravdu málo a pochybovala bych o kvalitě použitých produktů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.24 16:28

U kosmetičky jsem vždycky olezla ekzémem a to i přesto, že normálně mi nevadí skoro nic (Avon, Oriflame, Balea…) nechodím tam. :,( až najdu fakt dobrou kosmetičku, tak ji začnu navštěvovat

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex