Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Uvažujeme nad tímhle jménem, ale charakteristika nás odrazuje😀 Ikdyž je to asi blbost, už to mám v hlavě - mnoho životních změn, těžké podmínky
Díky za zkušenosti ![]()
Ahoj, znám. Má cestovni agenturu a myslim si že žije celkem snový život. Pracovala jsem sním v jedné firmě, kde pracoval jen proto aby se podle jeho slov nenudil, a rodiče nefrflali že nic nedělá😀, zrovna rozjížděl tu cestovku.
Jinak nevěřím na charakteristiky podle jmen ani to nedává smysl. Já znám Kateřin včetně sebe asi deset a každá jsme uplně jiná😀.
Ano, charakteristika dle jména je blbost.
Je to krásné jméno, měla jsem ho vyhlédnuté ještě když nebylo v módě. Bohužel tím se mi zprotivilo.
Znám několik. Všichni jsou rebelové, bohémové.
Ale jsou ve věku puberťáků. Jednou je ta klukovina pustí. Je to hezké jméno. Nic na něm nehledej.
Znám, a je to rozmazlený spratek
za což fakt nemůže šest písmen, z kterých se skládá jeho křestní jméno, ale rodiče ![]()
Podle významu jmen predikovat povahu je blbost. V ČR je asi 290.000 Janů. A zatímco někteří jsou úžasní a hodní, tak pár jich třeba sedí za vraždu…
@Kaca88 píše:
Uvažujeme nad tímhle jménem, ale charakteristika nás odrazuje😀 Ikdyž je to asi blbost, už to mám v hlavě - mnoho životních změn, těžké podmínkyDíky za zkušenosti
Je to blbost. Jestli se vám líbí, dejte ho. Jestli se vám až tak nelíbí, hledejte dál.
Tohle je hloupost, žádné jméno nikomu nepíše osud
znám Honzu, co je úspěšný ve všem na co sáhne, pak znám Honzu, co je na ulici. Takže tohle škatulkování je úplně mimo
Akorát literárního, a ten je fakt frajer. Byla bych nad tím jménem taky uvažovala, akorát poslední dobou jich je milion. A na to, že by význam jména ovlivňoval nositelův život a povahu, nevěřím.
Příspěvek upraven 07.02.22 v 22:32
Tak si to nechte spočítat i s příjmením, jak by mu to vyšlo.
Předpokládám, že resis numeroligicky rozbor.
Normálně si to nech spočítat a máš to.
@Upirek123 píše:
Tohle je hloupost, žádné jméno nikomu nepíše osudznám Honzu, co je úspěšný ve všem na co sáhne, pak znám Honzu, co je na ulici. Takže tohle škatulkování je úplně mimo
Můj chlap se jmenuje jako jeden z nejbohatších mužů této země a je to obyčejný chlap s běžnými příjmy a normálním životem. Že si to nepřehodili ![]()
Ackoliv vim, ze je blbost takhle generalizovat, stejne si nemuzu pomoct. Pripada mi, ze vsichni lidi s modernimi exotickymi jmeny jsou rozmazleni, nevychovani, sobecti, namysleni,… Nejsem zastankyne jmen Sofie, Maxmilian, Oliver, Theodor, Stella a dalsi a dalsi.
A zaroven verim, ze jmeno cloveka castecne ovlivnuje. Ne tak jako vychova, okoli, to je jasny!!! Ale kdyz vas nekdo cely zivot nejak jmenuje a to jmeno ma nejakou tvrdost, zvucnost, historii, podle me.se to taky projevi
@P.petru píše:
Ackoliv vim, ze je blbost takhle generalizovat, stejne si nemuzu pomoct. Pripada mi, ze vsichni lidi s modernimi exotickymi jmeny jsou rozmazleni, nevychovani, sobecti, namysleni,… Nejsem zastankyne jmen Sofie, Maxmilian, Oliver, Theodor, Stella a dalsi a dalsi.
A zaroven verim, ze jmeno cloveka castecne ovlivnuje. Ne tak jako vychova, okoli, to je jasny!!! Ale kdyz vas nekdo cely zivot nejak jmenuje a to jmeno ma nejakou tvrdost, zvucnost, historii, podle me.se to taky projevi
Možná tě překvapí, že v průběhu věků jsou všechna jména exotická a moderní.
Třeba moje prababička dala měmu dědovi jméno Radek, její matka se na ni zlobila, že neni normální, proč mu nedá nějaké pěkné české jméno třeba Cyril po jejím otci.
Kdybychom měli mít všichni česká jména, jmenovali bychom se Pravoslav Levoslav, Přemysl, Libuše, Kazimír, Dobromír, Dobromila, Boleslav atd atd.. ![]()