Znate někdo “naucnocnik.cz”?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
19
26.10.23 00:28

Znate někdo “naucnocnik.cz”?

Ahoj, porad ted na me vyskakuje reklama na naucnocnik.cz, slibuje odplenkovani za 2 dny.

Ma s tim nekdo zkusenosti? Chtela jsem si objednat, ale manzel (uz jedno dite ma) mi rekl, ze to neni mozne, ze to je zas nejaka novinka, jak z matek vyvabit penize.

Diky za odpovedi popr. za radu, co Vam pomohlo nejvice. Nerada bych udelala hned na zacatku nejakou chybu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5950
26.10.23 01:29

@Wendysss Jé, tak to si dovolím sdílet zkušenost vícenásobné matky.

1. dítě - posazování na nočník někdy od roka (na radu tchyně), kolem roku a půl jsem nakoupila tréninkové kalhotky a zaplatila jsem si kurz odplenkování, výsledek akorát počuraný byt, pak jsem to nechala chvíli být a dítě bylo bez plen někdy po druhém roce.
2. dítě - zkoušení na nočník cca v roce a půl, pak jsem to nechala být a dítě bylo bez plen někdy po druhém roce.
3. (a každé další) dítě - nic jsem nezkoušela, neukazovala, pleny nebrala a dítě bylo bez plen někdy po druhém roce.

Hele, klidně si to zaplať, k tomu prvnímu dítěti tyhle experimenty a vyhazování peněz za blbosti tak nějak patří :-) A pak aspoň potěšíš manžela, když mu řekneš, že měl pravdu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
26.10.23 03:17

Ja tady osvedceny navod krok za krokem pro line matky, bez nehod, pisu furt dokolecka.
Mrkni v nocnikovych tematech kamkoliv dozadu. A zadarmiko :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4835
26.10.23 07:35

Také to na mně skáče (i když nechápu proč, děti už mám nočníku dááávno odrostlé :mrgreen: ) a ano za mně je tohle naprosté vyhazování peněz. Dítě se ti naučí chodit na nočník samo, pokud bude zralé. Snažit se o to dřív, nemá moc cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
26.10.23 08:11
@vedma007 píše:
Také to na mně skáče (i když nechápu proč, děti už mám nočníku dááávno odrostlé :mrgreen: ) a ano za mně je tohle naprosté vyhazování peněz. Dítě se ti naučí chodit na nočník samo, pokud bude zralé. Snažit se o to dřív, nemá moc cenu.

Ja si uplne nemyslim, ze by se dite naucilo „samo“. Nebo jo, ale nauci se samo daleko pozdeji, nez vsichni kvuli skolce potrebuji.
A zkouset to pak stylem „pokus omyl“ je uplne zbytecne, dite casto vubec nevi, co se po nem jako chce.

Je dobry to vedome trenovat krok po kroku, vedet presne co delam a proc a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4835
26.10.23 08:19

@Lucie_Sx Jasně nemyslím „samo“, jakože dám doma do obýváku nočník a „děj se vůle boží“. Určitě je nějaká iniciativa rodiče potřeba :) Spíš jsem to myslela, že netřeba kurzů apod.
Já mám samozřejmě zkušenost jen se svými dětmi :nevim: ale mám dvojčata, takže jsem to zažila dvakrát v jeden čas. Nočník jsme měli doma asi od roka - to byl úplný ignor od obou. Někdy v roce a půl jsem vychytala, že když se vzbudí a hned je tam posadím, vyčůrají se. Ve 2 letech to začal vědomě zvládat syn. Sice s nehodami občas, ale byl přes den bez plen. V noci je ale měl až do 4. Dcera ale pokračovala v ignorování nočníku (sama si neřekla, když jsem jí tam posadila - nic) až do 2,5 let, kdy najednou ze dne na den byla bez plen jak přes den, tak na noc. Takže i přesto, že měla příklad hned před očima, trvalo ji dalšího 1/2 roku než byla sama na nočník zralá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze