Znáte Nelson services s.r.o.
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Znáte Nelson services s.r.o.
Dobrý den, znáte někdo společnost Nelson services s. r.o. z Brna? Sídlí v AZ Toweru. Máte zkušenosti s prací? Měla by to být burza, ale nějak se mi to nelíbí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Lucousek6 Zatim vsechny spolecnosti sidlici v AZ Tower byly prazdne mistnosti s par zidlema a telefonama, obvolavej lidi s xxx… teda co se jedna o nabidky administrativni prace.
Moje zkusenost za posledni 3 roky (manzel 3× menil praci, ma docela odpohovorovane). Moc casto se meni firmy, co tam jsou
a vetsina nabidek stejne na ZL/ICO. ![]()
Jinak jmeno tady te neznam ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Svetluska.Lulu píše:
@Lucousek6 Zatim vsechny spolecnosti sidlici v AZ Tower byly prazdne mistnosti s par zidlema a telefonama, obvolavej lidi s xxx… teda co se jedna o nabidky administrativni prace.Moje zkusenost za posledni 3 roky (manzel 3× menil praci, ma docela odpohovorovane). Moc casto se meni firmy, co tam jsou
Jinak jmeno tady te neznama vetsina nabidek stejne na ZL/ICO.
No, mám právě podobnou zkušenost s AZ Tower, proto se ptám tady, a tu firmu jsem našla jen v obchodním rejstříku a na nabídkách práce, ale žádné zkušenosti ani od klientů ani od zaměstnanců. Přijde mi to minimálně divné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucousek6 píše:
No, mám právě podobnou zkušenost s AZ Tower, proto se ptám tady, a tu firmu jsem našla jen v obchodním rejstříku a na nabídkách práce, ale žádné zkušenosti ani od klientů ani od zaměstnanců. Přijde mi to minimálně divné.
No, tohle presne by mi divne prislo taky. Jako, kdybych nevedela, co s volnym casem, zajdu se podivat. Ale jak chteji zamestnat uz pomalu i sekretarku na ICO, tak naschle
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Svetluska.Lulu píše:
No, tohle presne by mi divne prislo taky. Jako, kdybych nevedela, co s volnym casem, zajdu se podivat. Ale jak chteji zamestnat uz pomalu i sekretarku na ICO, tak naschle![]()
Sice píší „smlouva“, ale znám tady ty plané sliby.
Už jsem jim volala, že se nedostavím. Kdybych měla cestu, tak klidně, abych mohla referovat na netu aspoň já, ale cestu tam nemám a čas moc taky ne.
Každopádně děkuji za názor. Pomohlo mi, že se na to někdo dívá stejně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit