Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj holky, znáte tyhle vložky? narazila jsem na ně na netu:
@hofka píše:
Jo, ty už jsem měla.
a jaké jsou? uvažuji že si je koupím. díky moc
@helenkanai píše:
a jaké jsou? uvažuji že si je koupím. díky moc
Měla jsem jenom jednou, prostě vložky, tahle značka mi docela sedí i neprobio.-) Nějak nevím, jak by se případnej efekt měl projevit. Problémy s mykózama už moc nemám.
Znám a tak čtyři měsíce používám, ale ty se zeleným obalem, ty jsou i na močák…jsou dobré
mají je u nác v COOPU a balíček stojí 29.90 ![]()
Ahojda já je neznám ale chtěla bych je zkusit…dají se sehnat i jinde než v Coopu? Děkuju za odpovědi a zakladatelce se omlouvám ![]()
@Minnnie píše:
Ahojda já je neznám ale chtěla bych je zkusit…dají se sehnat i jinde než v Coopu? Děkuju za odpovědi a zakladatelce se omlouvám
To nevím
já je kupuji jen v COOPU, ale třeba v Tescu a DM drogerii sem je neviděla, tam sem je už scháněla…
@jjj11 píše:
To nevímjá je kupuji jen v COOPU, ale třeba v Tescu a DM drogerii sem je neviděla, tam sem je už scháněla…
Já právě do Coopu vůbec nepřijdu tak jsem ani nevěděla že něco takového existuje…ale kdyžtak se vydám tam no ![]()
@Minnnie píše:
Ahojda já je neznám ale chtěla bych je zkusit…dají se sehnat i jinde než v Coopu? Děkuju za odpovědi a zakladatelce se omlouvám
v pohodě
já je našla na netu a zeptám se v lékárně
Já je kupuju v drogerii Teta (? - snad je to ona).
A osobně si říkám, jestli ty probiotika mají nějaký význam v tomto podání. Nicméně teda co jsem začala střídat vložky s tampony (jakékoliv vložky), tak mám mnohem menší problémy s kvasinkama. Dřív téměř pravidlo po ms, že jsem měla minimálně malý náběh na kvasinky, teď je to mnohem mnohem lepší, co to střídám a nejedu jen a pouze tampony. Sice to není tak pohodlný, nicméně ty infekce po ms rozhodně byly nepříjemnější ![]()
Ahoj holky, já tyhle vložky koupila v Hrušce a taky jsem je před nedávnem zahlédla v drogerii Teta. Teď jsem si je koupila poprvé, abych je mohla mít po porodu jako ty „parádní“ když někam půjdu, abych nemusela tahat ty velký balíky vložek porodnických, neboť to mě odrazuje od jakéhokoli společenského života
Vložky normálně nepoužívám, připadají mi lepší a praktičtější tampony, ale teď je bohužel používat nemůžu. Myslíte, že se ty Probiotic vložky hodí po porodu? Ublížit by mi to snad nějak nemělo… ![]()