Znáte probiotické vložky?

3236
23.7.12 11:58

Znáte probiotické vložky?

Ahoj holky, znáte tyhle vložky? narazila jsem na ně na netu:

http://www.vmd-drogerie.cz/…-vlozky-9-ks

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15074
23.7.12 12:08

Jo, ty už jsem měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
23.7.12 12:09

Znám jen proboitické tampony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
23.7.12 12:10
@hofka píše:
Jo, ty už jsem měla.

a jaké jsou? uvažuji že si je koupím. díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
23.7.12 12:13
@helenkanai píše:
a jaké jsou? uvažuji že si je koupím. díky moc

Měla jsem jenom jednou, prostě vložky, tahle značka mi docela sedí i neprobio.-) Nějak nevím, jak by se případnej efekt měl projevit. Problémy s mykózama už moc nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15201
23.7.12 12:14

Znám a tak čtyři měsíce používám, ale ty se zeleným obalem, ty jsou i na močák…jsou dobré :palec: mají je u nác v COOPU a balíček stojí 29.90 :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
23.7.12 12:49

Ahojda já je neznám ale chtěla bych je zkusit…dají se sehnat i jinde než v Coopu? Děkuju za odpovědi a zakladatelce se omlouvám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15201
23.7.12 13:07
@Minnnie píše:
Ahojda já je neznám ale chtěla bych je zkusit…dají se sehnat i jinde než v Coopu? Děkuju za odpovědi a zakladatelce se omlouvám :oops:

To nevím :think: já je kupuji jen v COOPU, ale třeba v Tescu a DM drogerii sem je neviděla, tam sem je už scháněla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
23.7.12 13:14
@jjj11 píše:
To nevím :think: já je kupuji jen v COOPU, ale třeba v Tescu a DM drogerii sem je neviděla, tam sem je už scháněla…

Já právě do Coopu vůbec nepřijdu tak jsem ani nevěděla že něco takového existuje…ale kdyžtak se vydám tam no ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
23.7.12 13:35
@Minnnie píše:
Ahojda já je neznám ale chtěla bych je zkusit…dají se sehnat i jinde než v Coopu? Děkuju za odpovědi a zakladatelce se omlouvám :oops:

v pohodě :-) já je našla na netu a zeptám se v lékárně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
23.7.12 14:49

Já je kupuju v drogerii Teta (? - snad je to ona).

A osobně si říkám, jestli ty probiotika mají nějaký význam v tomto podání. Nicméně teda co jsem začala střídat vložky s tampony (jakékoliv vložky), tak mám mnohem menší problémy s kvasinkama. Dřív téměř pravidlo po ms, že jsem měla minimálně malý náběh na kvasinky, teď je to mnohem mnohem lepší, co to střídám a nejedu jen a pouze tampony. Sice to není tak pohodlný, nicméně ty infekce po ms rozhodně byly nepříjemnější :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
7.8.12 13:38

Ahoj holky, já tyhle vložky koupila v Hrušce a taky jsem je před nedávnem zahlédla v drogerii Teta. Teď jsem si je koupila poprvé, abych je mohla mít po porodu jako ty „parádní“ když někam půjdu, abych nemusela tahat ty velký balíky vložek porodnických, neboť to mě odrazuje od jakéhokoli společenského života :roll: Vložky normálně nepoužívám, připadají mi lepší a praktičtější tampony, ale teď je bohužel používat nemůžu. Myslíte, že se ty Probiotic vložky hodí po porodu? Ublížit by mi to snad nějak nemělo… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
8.8.12 12:20

@kremile k

asi by to mělo být ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...