Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prosím pomozte, nemůžeme si vzpomenout na název jedné skladby. Je to takové relaxační, něco jako Enya, ale ta to není. V klipu jsou delfíni a kdysi to měla v reklamě nějaká letecká společnost. Melodie mi zní v hlavě, ale tu do vyhledávače prostě nedostanu
Díky ![]()
nemyslis operu Lakme od Leo Delibes
?
British Airways to mely v reklamach ![]()
http://www.youtube.com/watch?…
Jojo
taky jsem po této skladbě před lety pátrala..... ![]()
Slyšela jsem v Národním muzeu koncert nějakého dívčího sboru, který to měl v repertoáru včetně živé hudby. Nezapomenutelný zážitek! Musím říct, že to bylo lepší, než originál…ta síla aso 30-ti členného sboru na tom muzejním schodišti… Ufff! Dala bych nevím co, tenhle sbor ještě slyšet to zpívat. …a tak jsem to vyprávěla příteli a popisovala mu, že ta skladba byla v nějaké reklamě a byla tam letadla.....a on řekl:„myslíš tohle?“ někam sáhnul a pustil mi jejich DC…No, miluju ho! ![]()
Adys, my už jsme to vyřešily, je to Adiemus - Adiemus, že jo, Aleesho ![]()
mne obe ty skladby prijdou podobne, maji v sobe neco, z ceho mi leze mraz po zadech (v dobrem)
.
nicmene Adiemus mely v reklame Delta Airlines, Lakme prave British Airways ![]()
Holky, díky za připomenutí krásného okamžiku. Před 11 lety jsme s naší skvělou třídou právě na skladbu Adiemus měli nástup na našem maturáku. Až mi vytryskly slzy, to to letí
Hanka
Prosím o pomoc, už s chlapem skoro 2 hodiny premyslime nad jednou písničkou, jedinou nápovědu mám, že na začátku asi jednu minutu delali jen hu, hu, hu, hu, hu, pak tam chlap řekl asi 2 slova a zase jen melodie, byl to takový ten tuc tuc rytmus, mysleli jsme že to je safri duo, ale není…
Teda když to tak po sobě čtu, to je popis
ale možná někdo bude vědět ![]()
Velice zajímavej
Ráda bych poradila, ale nevím ![]()
Příspěvek upraven 05.04.13 v 18:29