Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Zdravím, mám ráda různé přírodnější doplňky stravy a ráda zkouším i nové věci. Narazila jsem teď na tenhle preparát NMN, znáte to někdo? Užíváte ho?
Jo, běžně se používá při snaze prodloužit kvalitní život. Zlepšuje mitochondriální zdraví.
@Vejnarka88 Díky moc. Ano na to mi to přišlo super, že by to mělo mít i lepší vliv na ten mozek a chránit před Alzheimerem a podobně. Myslím, že i ta ochrana srdce je právě důležitá, táta teď prodělal infarkt a tak se člověk začne nějak přirozeně víc bát. Tak děkuju za tip. Už jsem objednala a začala jsem užívat, tak uvidíme. ![]()
@Lily-of-the-valley už jsem objednala, tak jsem zvědavá na účinek. Jinak ashwagandhu také užívám. ![]()
To upřímně neznám, nebo takto nezkoušela jsem, ale viděla jsem že ji mají na kratomworld, ale neobjednávala jsem, Mám tam ráda jiné produkty. Ale na zpomalení stárnutí je třeba i moringa, tu si kupuji i já teda. Ale mají tam dobré věci, kupuji tam i produkty pro rodinu. Tak jsem zvědavá jak vám to bude fungovat. ![]()
Nmn užívám už tak půl roku. Nejak mi před tou dobou vyjelo v nějaké reklamě, že by mělo pomoci i s energií, kterou jsem v tom období díky perimenopauza neměla. Chodila jsem fakt jak mumie. Musim říci, že mi to pomohlo. K tomu beru ještě i Spermidin.