Znáte/ užíváte NMN?

126
13.3.24 11:59

Znáte/ užíváte NMN?

Zdravím, mám ráda různé přírodnější doplňky stravy a ráda zkouším i nové věci. Narazila jsem teď na tenhle preparát NMN, znáte to někdo? Užíváte ho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13891
13.3.24 12:10

Jo, běžně se používá při snaze prodloužit kvalitní život. Zlepšuje mitochondriální zdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1256
13.3.24 12:11

Ano, ale žádná viditelná křídla mi nenarostla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13891
13.3.24 12:21

Jinak já teď začala s ashwagandhou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
25.3.24 12:41

@Vejnarka88 Díky moc. Ano na to mi to přišlo super, že by to mělo mít i lepší vliv na ten mozek a chránit před Alzheimerem a podobně. Myslím, že i ta ochrana srdce je právě důležitá, táta teď prodělal infarkt a tak se člověk začne nějak přirozeně víc bát. Tak děkuju za tip. Už jsem objednala a začala jsem užívat, tak uvidíme. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
25.3.24 12:43

@Lily-of-the-valley už jsem objednala, tak jsem zvědavá na účinek. Jinak ashwagandhu také užívám. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
10.6.24 11:51

To upřímně neznám, nebo takto nezkoušela jsem, ale viděla jsem že ji mají na kratomworld, ale neobjednávala jsem, Mám tam ráda jiné produkty. Ale na zpomalení stárnutí je třeba i moringa, tu si kupuji i já teda. Ale mají tam dobré věci, kupuji tam i produkty pro rodinu. Tak jsem zvědavá jak vám to bude fungovat. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.26 10:02

Nmn užívám už tak půl roku. Nejak mi před tou dobou vyjelo v nějaké reklamě, že by mělo pomoci i s energií, kterou jsem v tom období díky perimenopauza neměla. Chodila jsem fakt jak mumie. Musim říci, že mi to pomohlo. K tomu beru ještě i Spermidin.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková