Znesnaze21 zkušenosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Znesnaze21
Dobrý den chci se zeptat zda je tu někdo kdo měl sbírku u znesnaze21. Sbírka mi skončila 13.2 psala jsem paní že sbírka skončila jak to funguje dál, do teď žádná odezva tak se chci zeptat jestli někdo máte zkušenost nebo jak to funguje po skončení prosím, předem děkuji za odpovědi a krásný zbytek dne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Maminka3112 píše: Více
Musela jsem se podívat o co jde, a teda přijde mi to dost podivný. Ty jsi na něco vybírala peníze, sbírka skončila, a nikdo s tebou nekomunikuje? Koukala jsem na podmínky, rady atd a nikde nic pořádnýho nepíšou. Přijde mi jako dost podivná stránka. Třeba se pletu. Zkus té paní zavolat, ale teda jak píšu, moc se mi to nelíbí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tohle funguje dlouho. Ale jak, to nevím.
Možná bych brala ohled na chřipkovou epidemii.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@arinecka píše: Více
Psala jsem paní email a přišlo mi pouze takový to že 14.2 tam nikdo není že v pondělí se mi ozvou a furt nikdo nic. Tak nevím jestli mám zase psát nechci být nějak urputná právě zkusím asi počkat do pátku a pak zase napsat nebo tam zavolat jen mě zajímalo jestli se tu nenajde někdo s podobnými zkušenostmi nebo někdo kdo sbírku měl
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Maminka3112 píše: Více
Zkus a uvidis. Treba napise jeste nekdo kdo bude vedet jak to chodi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V práci si občas píšeme s někým od nadací, a někdy je odpověď hned a jindy to chvilku trvá.
Pokud neodpoví týden, tak se zkus připomenout.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemají jarní prázdniny? Sídlo mají někde v Praze. Jinak bych jim normálně zavolala, to není nic proti ničemu.
- Citovat
- Upravit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!