Zničit vlasy kvůli barvení?

Anonymní
20.8.24 10:31

Zničit vlasy kvůli barvení?

Nosím blond melír, nic jineho mi tak nesluší, teď jsem delší dobu nebyla u kadeřnice, nefenovala a vlasy jsou daleko lepší, asi neexistuje blond barva ktera by vlasy nezničila, mam po barvení vlasy suché a krepate a pak to pořád musím zachraňovat něčím, už mě to nebaví, ale přírodní barva se mi také nelíbí, jak to řešíte vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
673
20.8.24 10:41

Tak si nech udělat balayage. To máš přirozený odrost melíru a můžeš na něj chodit třeba jen jednou za rok.
Já mám blond melírované vlasy do pasu a fénuju je pokaždý. Když se nechávají přirozeně uschnout, tak se pak třepí a lámnou. Jinak u blond vlasů je důležitý používat vždy kondicionér, při fénování termo ochranu a hlavně olejíček do délek. Jinak pak působí hodně vysušeně. A profesionální kosmetika udělá taky zázraky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17008
20.8.24 10:55
@Anonymní píše: Více

Ahoj,

no popravdě zrovna řeším co s vlasy. 18let je nosím barvěné na tmavo (střídám tmavě hnědou a černou - někdy s modrým odleskem) a poslední cca 3 roky vnímám výrazné zhoršení stavu vlasů (vysušené a krepatí se), nechala jsem tedy rok bez barvení, ale když mi mladší dcera řekla, že už mám skoro stejně bílých vlasů jak černých :lol:… no tak šedivá nejsem, ale prostě jsou tam no…

Použila jsem tedy Hennu, ale to řeší spíše můj problém - je do hnědo-červena což mi nevadí, ale u blond to Hennou nevyřešíš.

Co používáš za šampony? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.24 10:58

@Pajjjina děkuji,zkusim si o tom neco zjistit, jakou profesionální kosmetiku bys doporučila?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.8.24 10:59

Chodím jednou za půl roku na baylage a odstíny přelivu střídám, vždy se rozhodnu pro jiný.
Na žádný klasické barvení, meliry, kdy musíš chodit neustále každých 5,6 týdnů na odbarvení, to už nechci, když to srovnám s klasickým melirem, nařčením, tak je baylage jak nebe a dudy.

• Citovat
  • Upravit
6654
20.8.24 11:45

Co muzu doporucit za sebe:
Zesvetleni technikou balayage 1×rocne
Maska K18
Termoochrana Oribe
A hlavne vymenit klasicky fen za Dyson.
Stoji to sice vsechno raketu, ale vysledek za to stoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41581
20.8.24 11:58
@Ernais píše: Více

ten Dyson mám v merku, doporučíš nějaký? ted používám klasický fén, pak kulmu na podtočení nebo naopak žehličku na rovný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
20.8.24 12:11

@Keyllah mam Airwrap a s tim dokazes cokoliv, jak vyfoukat do rovna jako od zehlicky nebo naopak navlnit jako od kulmy, pak je tam taky nastavec na klasickou foukanou pres kartac. Mam ho pres rok a nechapu, jak jsem bez nej mohla do te doby zit :mrgreen: S klasickym fenem jsem vzdycky vyfoukala do krepata, at jsem delala, co jsem delala, to uz se mi ted nestava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41581
20.8.24 12:12
@Ernais píše: Více

jj, to krepatění mi děsně vadí…dík moc za tip, vánoce se blíží, tak už vím, o co si napsat 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
20.8.24 12:29

@Keyllah mrkni na instagramu na nejaky videa, co tam holky davaji, verim, ze s nim budes taky spokojena. Chce to ale trosku chytit ten grif, dle mych predstav se mi povedlo vyfoukat az na treti pokus, ale pak uz to jde snadno. Ranni uprava je tak na 15 minut, ale mam hodne huste vlasy a dlouhe az skoro po zadek, tek treba to budes zvladat rychleji. Reklamy slibuji foukanou jako od kadernika, no uprimne moje kadernice to porad umi lip, ale ja uz se tomu ted aspon blizim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí