Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Stalo sa realne. Manzelka fakt lsaka ale pruner. peoste 2 prace iobrovsky dom cider aj naklady. niekto to music zaplatit. Prides Domov podakujes ze ta kubi. prassssk druhe. pruser via penazi.tak makes jak sa da. peides domov si mrtvy. neodmietas jej jedlo.bol by si vdacny ale makes 14 hod a viac.
To ju uraza. pritom to robis pre nu. a prejde cas a prejde sestonedelie Davis manzelke najavo ze ta vzrusuje.po 5tich mesiacoxh odmietania a ponizovania ze si len uchyl sa citi OK. Tak chce is na oslavu ku kamoske s prislubom ze je mozne ze Bude niece. odide namaluje sa nafinti sa a oholi sa co uz som
nechapal preco celu noc jej volas po jedenastej. bojis sa Ci sa jej nic nestling. telefon vypnutt ty zufaly.4h rant pride auto ona jak potkan potichu a hned do sprchy.30 40 minutes ona tam a ty stale Newchapel co sa stale.cim si jej ublizil.tak vstanes lebo si celu noc nespal vojdes do kupelne a ona tam sadi a reve. he'd sok a reflex branit. Pytam sa kto ti uizil nebo vyriesime to. A po xy casu sa snazit pomoct dostanes odpoved ha ta mujem prepac podviedla som ta. Nic to nezna. enalo..milujem ta odpust mi.
@Neodpustam píše:
Stalo sa realne. Manzelka fakt lsaka ale pruner. peoste 2 prace iobrovsky dom cider aj naklady. niekto to music zaplatit. Prides Domov podakujes ze ta kubi. prassssk druhe. pruser via penazi.tak makes jak sa da. peides domov si mrtvy. neodmietas jej jedlo.bol by si vdacny ale makes 14 hod a viac.To ju uraza. pritom to robis pre nu. a prejde cas a prejde sestonedelie Davis manzelke najavo ze ta vzrusuje.po 5tich mesiacoxh odmietania a ponizovania ze si len uchyl sa citi OK. Tak chce is na oslavu ku kamoske s prislubom ze je mozne ze Bude niece. odide namaluje sa nafinti sa a oholi sa co uz som![]()
nechapal preco celu noc jej volas po jedenastej. bojis sa Ci sa jej nic nestling. telefon vypnutt ty zufaly.4h rant pride auto ona jak potkan potichu a hned do sprchy.30 40 minutes ona tam a ty stale Newchapel co sa stale.cim si jej ublizil.tak vstanes lebo si celu noc nespal vojdes do kupelne a ona tam sadi a reve. he'd sok a reflex branit. Pytam sa kto ti uizil nebo vyriesime to. A po xy casu sa snazit pomoct dostanes odpoved ha ta mujem prepac podviedla som ta. Nic to nezna. enalo..milujem ta odpust mi.
Tys ten de es co tu spamoval nejspise..
Pokud by tomu někdo nerozuměl, nabízím překlad:
Blb si nesmyslně pořídí obrovský barák, na který nemá. Aby jej vůbec zaplatil, má dvě práce a maká 14 hodin denně a víc, a domů se chodí jen nažrat a vyspat. Namlouvá si, jak to dělá pro manželku, aniž by se jí vůbec zeptal, zda o takový naho.no život stojí a aniž by ho napadlo, že by mohla potřebovat a preferovat něco úplně jiného. Manželce z toho po pár letech hrábne, nejdřív se jí chlap zprotiví a pak ho podvede. To be continued - rozvodem, pochopitelně. Že by se z toho nějak poučil asi nehrozí…
Na Slovensku nemáte mateřské weby? né, že bych byla rasistka, ale tady ti nikdo moc rozumět nebude,,. ![]()
Ty stále Newchapel.. aha. Tvůj našeptávač je největší borec. Tohle jsem ještě neviděla.
@Králičice píše:
Na Slovensku nemáte mateřské weby? né, že bych byla rasistka, ale tady ti nikdo moc rozumět nebude,,.
Tys v tom poznala slovenštinu?
té bych myslím celkem rozuměla.
@Neodpustam píše:
Stalo sa realne. Manzelka fakt lsaka ale pruner. peoste 2 prace iobrovsky dom cider aj naklady. niekto to music zaplatit. Prides Domov podakujes ze ta kubi. prassssk druhe. pruser via penazi.tak makes jak sa da. peides domov si mrtvy. neodmietas jej jedlo.bol by si vdacny ale makes 14 hod a viac.To ju uraza. pritom to robis pre nu. a prejde cas a prejde sestonedelie Davis manzelke najavo ze ta vzrusuje.po 5tich mesiacoxh odmietania a ponizovania ze si len uchyl sa citi OK. Tak chce is na oslavu ku kamoske s prislubom ze je mozne ze Bude niece. odide namaluje sa nafinti sa a oholi sa co uz som![]()
Ty jsi Tatar?
Proto psala o rase a ne nacionalismu.
@jita22 píše:
Tys v tom poznala slovenštinu?té bych myslím celkem rozuměla.
@Neodpustam píše:
Izáku, Sajdre, Kubo, Dejvísku, Úchylku, Bjůde, Sí, Ňůčaplku, Sejdy, Rýve, Jůžile a Enejle…to bude dobrý, hoši.
Ty jo, sem dneska jednala s pánem z Lotyšska a asi sem mu rozuměla víc jak tobě když řekl něco svým jazykem.