Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj damy,
mate nekdo stejne nalady? Nevrlost a hlavne nechut k sexu, muze to byt z te provery? diky
Tuhle antikoncepci ještě někdo používá? Většina gynekologů už se dnes netají, že je dobrá tak leda pro zvířata na veterině. Rozhodně před ní varuji, pokud ještě někdy plánujete další dítě.
já ji mám,ale brzy půjdu do tělíska.a náladová jsem taky,ale s tou chutí na sex
já bych mohla pořád,ale manžel nechce
ale je fakt že nás malí ani nenechaj,maj asi zakodovaný nějaký impuls že jak se přiblížíme k sobě,tak ač spí,jsou hned vzhůru a řvou
a to jsme i v jiný místnosti a potichu jako myšky,tak nevím
ja bych sla do teliska, ale manzel je i proti inj.. jenze momentalne se na dalsi necitim.. tak brzo tak to musim resit takhle..
No já bych tedy s manželem SVOJÍ antikoncepci rozhodně neřešila..je to tvé tělo, tvé těhotenství a popřípadě tvůj porod..
doporučuji tělísko.
ale, ale prosím tě.. Včera jsem to absolvovala a naprosto v pohodě. Vždyt už jsi rodila..
Fakt to nic není a za minutu jsi venku a vysmátá..
nemuze bejt z toho nejaky zanet? bo tak neco? a menzes je normalni?:)
Monjie píše:nemuze bejt z toho nejaky zanet? bo tak neco? a menzes je normalni?:)
To bys asi neměla řešit tady, ale se svým gynekologem.
Ale jinak já jsem měla tělísko bez hormonu už 3× a nikdy mě nezklamalo, žádný zánět jsem neměla, neplánovaně jsem neotěhotněla a menstruaci jsem měla vpořádku.
Před zavedením jsem šla na kontrolu, zda jsem zdravá a v pořádku a v době MS jsem si ho nechala zavést.
Jistě jsou ženy, kterým nevyhovovalo a volili jinak, ale tak to máš s každým druhem antikoncepce.
Zkus to prodiskutovat se svým lékařem, třeba ti navrhne ještě i jiné alternativy.
Tělísko je ale opravdu bezpečné.
Ahoj ja mam nehor.tělisko a jsem v pohodě to zavadění bylo sice nepřijemne ma se zavadět při menstruaci mě ho zavedla bez menst.tak to bolelo ale da se to zvladnout je to během chvilky.od te doby co ho mam tak zanětama netrpim.Menst.je u toho delši a trochu vic bolestivějsí ale jinak jsem spokojena ![]()