Voda v těle

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
99
1.8.10 22:58

voda v těle

Ahoj maminky a ostatní čtenářky. Po porodu beru Vreyu, mudr mi ji doporučil před pokusem o druhé dítko, že je tam velká dávka hormonů, které moje tělo vytváří bídně. Ale připadá mi, že neúměrně zadržuju vodu v těle, a to v podstatě skoro celý cyklus, jen během menstruace a krátce po ní se to lepší. Má to bohužel velký vliv na váhu… nevím, co s tím, poradíte? Díky, jitul

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Caty
1.8.10 23:12

Jitul, zkus čaje na odvonění, je to přírodní. Taky jsou nějaké prášky na odvodnění, nicméně proti hormonům nic nezmůžeš. Pokud ti to nesedí, zkus se poradit s doktorem. Jo a mně skvěle na odvodnění pomáhal meloun. :palec: jedla jsem ho fááááákt hodně. SNaž si omezit co nejvíc sůl, zadržuje vodu v těle.

• Citovat
  • Upravit
154
2.8.10 08:46

Slyšela jsem že pórek taky docela ovodňuje.A co kafe mě taky napadlo? :nevim: To by taky mohlo pomáhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
13.8.10 03:14

Ahojky,
chtela jsem se poradit, zrovna dneska jsem premyslela, ze i kdyz cvicim vice nez driv a omezuji sladke, porad pribiram na vaze a citim se takova nafoukla. Asi pred 5 mesici jsem zacala brat vreyu. Ale moc jsem tomu nedavala duraz, nebot jsem v tu dobu i prestala kojit, tak jsem si myslela, ze je to kvuli tomu.
Ale jak se divam, nejsem jedina, kdo pribira. Nevim, jestli bych mela prestat brat, hodne se mi zlepsila plet, tak nevim, co je lepsi, jestli byt tlustsi s cistou pleti nebo hubena s vyrazkama.
Co budes delat ty???
Mej se hezky, Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
17.8.10 13:31

Ahoj, ja beru Sunyu (stejna firma jako Vreya), pred tremi mesici jsem prestala kojit (male bylo 15m) a od te doby taky pribiram, i kdyz hlidam jidelnicek a cvicim..presne, jak pises, citim se nafoukla, otekla, nedobre…navic se mi tedy ale plet trosku i zhorsila, takze ja asi opravdu budu po gyndr zadat zmenu antiko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
17.8.10 21:04

Ahojky,
ja mam ted zrovna tyden co se nebere, takze uz nenacnu nove platycko a uvidim, jestli bude nejaky rozdil. Z hruzou jsem se vazila a zjistila, ze jsem za tech par mesicu pouzivani pribrala nejakych 8kg. Taky v jedne diskuzi doktor psal, ze mohou zvetsit objem uz existujicich tukovych bunek- coz znamena i vyrazna celulitida- a mohu potvrdit, mam ji vsude a pritom jsem nikdy nemela problem.
Napis, jakou koncepci vyzkousis pak jestli vyhovuje, nevim, jak rychle se to pozna.
Jeste me napadlo, poprve, kdyz jsem zacala brat vreyu, tak jsem mela takove bolesti v podbrisku, ze jsem po 3 dnech prestala. Pak jsem to vyzkousela po 2 mesicich a sice mi nebylo dobre, ale uz ne tak spatne. Asi je to opravdu moc silny.
Tak hlavne, at se ta kila podari taky rychle shodit!
Mej se hezky, snad ti to vyjde a tentokrat najdes co ti bude vyhovovat!
Pa Peta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
17.8.10 21:18

No, moje gyndr tvrdi, ze na kazdou HA si telo zvyka i pul roku, toho se desim, ze jich budu muset zkouset treba dalsich pet, nez mi nejaka sedne..pred tehu jsem brala Pramino a bylo skvele, ted se k nemu uz ale moje gyndr z mne neznamych duvodu vratit nechtela, no, uvidime, co mi rekne ve ctvrtek…ja nabrala za tri mesice tri kila, coz se mi tedy vazne nelibi :-( A proste mi neni dobre, nejsem vs sve kuzi, boli me bricho, jsem podrazdena…ach jo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
18.8.10 05:27

Je to na houby, ja taky necekala, ze budu mit takove problemy, dlouho jsem to pribirani brala, ze je to asi tim, ze uz nekojim, ale co jsem si precetla diskuze o HA, tak mi doslo, ze mam vlastne stejny problemy jak ostatni. Co si pamatuji, tak ze zacatku jsem moc nepribirala, az tak po 5 mesicich uzivani a pak to slo rychleji, asi jak to pises, kazdy mesic kilo nahoru. Nevim, jak moc bych az nakonec pribrala 8-o
Ja jsem rozhodnuta antikoncepci zatim vysadit uplne, moc se mi nechce byt pokusnym kralikem. Snad to tobe vyjde. Ono jak mi bylo hned spatne od zacatku, tak jsem s tim mela zkoncit, ale sestrenka je zase spokojena, tak je to asi individualni.
Jinak je to teda hruza, tohle leto tak tak prezivam, mame tady od zacatku kvetna kazdy den prum 35stupnu a hrozne dusno- takze se fakt potim vsude, ono je rozdil zit s 55kg a pak s 63kg. Drz mi palce, at to aspon jde dolu!
Pa, mej se hezky, Peta
Pokud si vzpomenes, napis, jakou HA budes zkouset! Dik!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
18.8.10 11:42

urcite, zitra dam vedet, jak jsem dopadla, ja mam komentalne cca 56 - 57 kilo na 167cm, zadna hruza, ale nahoru to jde, taky jsem to pricitala ukoncenemu kojeni, ALE…ze jo. Bohuzel moje gyndr tvrdi, ze po antikoncepci se nepribira a uz roky ji tento argument nemuzu vyvratit :-D :-( Pamatuju si, ze kdyz jsme se zacali snazit o malou, jak mi najednou bylo po vysazeni antiko bajecne, rikala jsem v te dobe, ze uz nikdy HA nechci brat, a hele, jedu v tom zas, druhy ditko si nemuzem momentalne dovolit (dodelavam VS,rekonstruujeme......), a preci jen, prijde mi to jako nejjistejsi a nejjednodussi cesta, jak neotehotnet…ale svinstvo to je :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
18.8.10 22:53

Ahojky,
tak jsem zvedava, jake jine ha ti zitra predepisou, snad to tentokrat bude vyhovovat! :palec:
Ja take merim 167cm, takze si asi dovedes predstavit, jake to asi musi byt najednou vazit tak moc. Znami se mi divi, ze porad vypadam dobre, ale to jen zakryje obleceni, bez neho uz nemam fakt zadny tvar, a to jsem mivala hezky stihly pas i po narozeni maleho, ach jo! Ale oni hlavne nechapou, ze jde i o to, jak se clovek citi a to ja se citim teda mizerne. Musim rict, ted mam zrovna vynechany tyden, takze mam mesicky a i presto vazim o kilo mene nez min tyden citim se lepe. Dneska jsem mela zacit dalsi platycko, ale kaslu na to, budem muset byt opatrni, druhe dite taky zatim neplanujem, sice bychom si ho financne mohli dovolit, ale asi bych to psychicky nezvladla. Maly ted prochazi tim obdobim vzdoru :-?
Jeste jsem se chtela zeptat, psala jsi, ze se ti plet dokonce i zhorsila. V jakem smyslu? Mne se zlepsila, co se vyrazek tyce, ale delaji se mi ted hodne skvrny od slunicka, a to se mazu, a taky se mi zacaly delat takove bile pupinky co jdou jen vypichnout- dermatolozka rikala, ze to je protein ulozeny pod kuzi. Mam teda strach zacit nejakou jinou HA a cekat co jineho se mi bude dit.
Mej se hezky, Peta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
19.8.10 11:30

Ahojky, tak jsem zpatky, gyndr mi rekla, ze podle priznaku je to jasne nevyhovujici antiko, a napsala mi YAZ, ze pry je primo proti zadrzovani vody v tele, tak uvidime..ale sokovala me cena, tisicovka na ctvrt roku :-? ale zase jestli mi bude vyhovovat…a budu se citit dobre........s tim zhorsenim pleti, myslela jsem primo akne, vypadala jsem jak pubertak :-D
A k vaze - na tvou vysku je to porad v norme, ale naprosto te chapu, je to o pocitu, mne neni dobre ani pri tech 57kilech, jsem zvedava, jesti ta vaha klesne, nebo se s tim budu muset smirit.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
21.8.10 23:48

Ahojky,
tak drzim palce, drahe ty prasky jsou, tak doufam, ze jen prospeji, jestli si vzpomenes, tak napis, jak se citis. Ja taky dam vedet, snad se mi hlavne podari zhubnout! Ted me napada, ze s tim yazem by mely byt mesicky snad co tri mesice? Taky neni spatne.
Chtela jsem se zeptat, odbiham tak od tematu, nevidelas golfky mutsy easy rider? Libi se mi na nich prostorna sedacka, ale neni kde vyzkouset. A nebo i premyslim nad silver cross pop.
Hezky vikend,
 Peta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
22.8.10 11:09

Yaz ma pauzu ne tyden, ale ctyri dny, a udajne pri nem hodne zen ani nekrvaci, nebo treba jen den dva..tak uvidime, uz ho beru dva dny, jsem na to zvedava…ale ta cena, des.
Golfky - vubec nevim, my mame golfky uplne obyc, jen na rychle presuny, jinak chodime pesky :) Ale taky o nejakych uvazuju, preci jen, zacinam ted s malou sama docela cestovat, co taky porad doma, ze, chlap v praci nebo na baraku :D TAk se zacinam po nejakych lepsich divat, hlavne musi byt lehoucke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
31.10.10 04:29

Ahojky,
jak se dari? Moc by me zajimalo, jak jsi s tim yazem spokojena? Ctu na diskuzich, ze po nem taky nektere holky pribraly, ale vetsina je spokojena. Ja zatim zadnou HA neberu, ale plet se mi tak zhorsila, ze se chystam na gyndu. S vahou jsem snad na tom porad stejne, prihlasila jsem se do posilovny a pravidelne cvicim od aerobiku po kickboxing a porad nic nepomaha. Jsme z toho uplne nestastna, tlusta a s vyrazkama, no super kombinace. Hlavne se mi teda osypala zada, jako nikdy v zivote. Tak uz nevim, co delat.
A co ty? Snad se to dari lepe! Mej se zatim hezky a napis, az budes mit chvilku,
pa Peta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
31.10.10 12:52

ahojky,
ja jsem s yazem spokojena, tedy - myslim, trochu jsem pribrala a udelala se mi vyrazka kolem pusy, jenze pribrani ted stopro souvisi s jidlem, nejak se nam nahromadily oslavy a akce, takze jsem o dost vic jedla, a vyrazka je zas pravdepodobne z nove kosmetiky, tezko rict..jinak mam pocit, ze mi yaz vyhovuje, tyhle dve potize s nim nejspis nesouvisi. silena je ale ta cena, vubec mi to financne nevychazi, obavam se, ze budu muset prejit na nejakou levnejsi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí