Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Damy,
mate nekdo zkusenost s proverou? ja mam po porodu 1davku, tajne jelikoz manzel chce 10deti:D, strasne rozbroje doma.. no nemelo to cenu nemusi to vedet.:(
ale spis me prekvapilo,ze je po tom problem se sliznici a dalsim otehotnenim..
jak dlouho jste to braly? za jak dlouho jste otehotnely? a nejake komplikace?
ahojky
Taky jsem ji tajně brala skoro rok…pak jsem přešla na normál antiko…po vysazení jsem za dva měsíce otěhotněla bez problémů…žádné jsem neměla…taky mě to při braní říkaly,že to berou ženy po porodu a co už nějaké děti mají…
Já jí beru zatím rok,takže s otázkami ti asi neporadím. Problémy nemám,akorát jsem teď asi po půl roce začala trochu špinit.
Ahoj,
zkus projít třeba starší diskuze nebo je tu jedna čerstvá - nevím, zda jsi četla
to uz jsem cetla a desi me to:), mam v srpnu dostat dalsi davku.. tak resim co dal..
jasan..protože sem to celý rok neměla…bylo mě fajn,ale obličej jsem měla samý pupínek…začala jsem používat i make-up…obličej jsem měla vždycky čistý,ale potom roce jsem byla jako puberťák…boláčky-spíše hrbolky tvrdé,nešly vymáčknout…vypadalo to šklivě…
Já měla Depo Proveru 2×, cyklus se začíná obnovovat až teď (a to byla poslední injekce v prosinci), první MS po vysazení mi skončila minulý týden a už zase špiním
Navíc jsem byla zlá, nevrlá, chytlavá, absolutní nechuť k sexu…