Mirena - vaše zkušenosti

1
27.7.10 21:38

mirena - vaše zkušenosti

Dobrý den, máte zkušenosti s Mirenou? Pokud ano, jste ochotné vyplnit anonymně krátký dotazník? Pomohly byste mi při vypracování seminární práce na toto téma, byla bych vděčná za pomoc. Kontaktujte mě, prosím, na emailu mirenadotaznik@seznam.cz , otázky bych Vám zaslala mailem, nezabere to víc než pár minut. Děkuji všem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1762
27.7.10 22:30

A nešel by ten dotazník udělat interaktivní na internetu a sem hodit odkaz? Takhle je to zdlouhavé a spoustu holek to odradí.
Podívej se na www.vyplnto.cz
 Halka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
8.1.15 11:30

Naprostá nespokojenost

Dobrý den,
chtěla bych vám popsat své zážitky s Mirenou.
Narozdíl od vás nejsem mladá maminka, ale starší paní, která potřebovala přestat menstruovat kvůli migrénám. Léta jsem brala Janinne, gynekolog ale tak dlouho horoval o tom, jak mi pomůže Mirena, až jsem se nechala přesvědčit. Sestřičky horlivě přikyvovaly, jak je tělísko skvělé, pan doktor se na mě jednou i utrhl, když jsem se ptala, jestli si mám schovat menstruační kalíšek, že ho rozhodně nebudu potřebovat.
Mirenu mi zavedl 4/2014. Od té doby jsem měla návaly mdlob, menstruační bolesti skoro každý den, výtoky, krvácení téměř nepřetržité. Volala jsem do ordinace, prý mám vydržet. Po 2 měsících kontrola, mé problémy stále stejné - prý mám stále vydržet. V září mě to přestalo bavit a začala se dožadovat vyndání. Doktor mi div nevynadal, že si vymýšlím, protože on s tělískem má jen ty nejlepší zkušenosti a pacientky jsou spokojené. tělísko šlo nakonec ven na konci listopadu. na mou přímou žádost, po dalších x testech. Chci pochopitelně vrátit peníze. Pan doktor už není tak nadšený a neustále mi opakuje, že to je nadlouho, ať si zavolám za měsíc. Pevně věřím, že své peníze nakonec dostanu zpátky, i kdybych ho měla hnát k lékařské komoře.
takže: mé tělo se vzpamatovává z 10 měsíců menstruací a bolesti s osvědčenou Janinne a stále čekám na 6 000 Kč, na které mám díky 2-leté záruce nárok.
Daniela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.15 11:36

Já jsem vydržela 11 měsíců. začaly mi neuvěřitelným způsobema padat vlasy, měla jsem náladu pod psa, neustále jsem špinila, bolel mě podbřišek, udělalo se mi akné na zádech…na gyn jsem ale nechodila, pořád jsem čekala, že se to usadí. Po vyndání mi lékař řekl, že na vrácení peněz nemám nárok, protže jsem si tělísko nechala vytáhnout bez předchozích kontrol s potížemi…jestli je na tělísko 2 roky záruka, tak by mě zajímalo, jestli na ty peníze nárok mám nebo ne, i když jsem byla pouze na jedné kontrole po zavedení, ale už na žádné další s potížemi…

• Citovat
  • Upravit
6661
8.1.15 11:37

@kirscha Každé nesedne, ale to je přece riziko, do kterého vědomě jdeš. Je třeba si dopředu vše promyslet, přečíst si příbalový leták atd. :nevim: Mirenu mám již druhou a bez problémů, nevím, co je vložka nebo tampon a cítím se skvěle. Moje kolegyně si ji nechala dát až v 45 letech a nemůže si ji taky vynachválit. Reklamace bude spíš věc gynekologa a jeho přístup k danému problému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
8.1.15 11:45

Ano, a proto jsem sem svůj příspěvek dala. Aby si ostatní přečetli i negativní recenze.
Nejsem hloupá, pochopitelně jsem si přečetla diskuze, informace a recenze. A pochopitelně do toho šla s vědomím rizika. Přesto jsem jedna z toho mála procenta, které Mirenu nesnáší a proto jsem sem dala své postřehy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
8.1.15 11:50

@kirscha Tady je spíš problém v neochotě gynekologa reklamaci řešit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
8.1.15 13:01

Mám Mirenu už čtvrtým rokem a neměla jsem jediný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí