Antikoncepce dana

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
47
19.7.10 08:01

antikoncepce dana

ahojky holky ma nekdo skusenosti s danou??a nevite kdy se vklada do zeny??dekuji za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5345
19.7.10 08:08

ahojky, řekla bych že stejně jak Mirena, mě Mirenu dr. dával během menzesu, ale jde to prý i normálně bez menzesu.
Jinak Danu bych si já nedala, dvě mé kámošky přes ní otěhotněly, je sice levná, ale…
toť můj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5044
19.7.10 08:27

Ahoj, já zkušenost s tělísky nemám, ale moje sestra přes danu taky otěhotněla. Pak si nechala dát mirenu a s tou je maximálně spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
19.7.10 09:01

Danu bych si taky nedala, znám pár holek, co přes ní otěhotněly, včetně mojí mamky se mnou. Je to už pár let, ale Dana je pořád stejná.
Mám Mirenu a spokojenost.
 Halka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
19.7.10 09:03

a to je stejny jako dana??mirena??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
19.7.10 09:15

Troufám si oponovat,danu jsem měla už 5 x,jejich vývoj jde dopředu stejně,jako jiné věci, nikdy jsem s ní problém neměla ,existuje více tipů v různých cen. relacích, nikdy jsem přes ni neotěhotněla ,ani neměla krom vyššího krvácení jiné problémy. Ted jsem těhu po jejím vysazení :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
19.7.10 10:38

Vždy jsem měla Danu a nikdy žádný problém..natož otěhotnění..
Mirena je s hormony a to já nechci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
19.7.10 20:18

Ahojky já mám danu třetí měsíc a donedávna jsem s ní byla moc spokojená,ale asi tak 14 dní slaboulince sem tam krvácím je to sice úplně malinkaté špinění,ale trošku mě to stve :roll: takže zítra volám na gyndu ať se na to dr. podívá.Vůbec nevím čím to je :think: Doufám,že mi ji nebude muset vytáhnout.
Jinač moje mamka ji taky měla a to skoro 8 let a neotěhotněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
21.7.10 07:40

dekuji kdo mi tady radi danu co znam kamaradku tak ji jedna taky ma je sni spokojena tak mi ji poradila i moje svagrova abych si ji dala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
26.7.10 00:00

Dana je obyčejné nitroděložní tělísko, Mirena je hormonální nitroděložní tělísko, to znamená, že obsahuje hormony a v malém množství je postupně uvolňuje. Je to jen lokální, takže doufám lepší než cpát hormony do celého těla.
 Halka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
26.7.10 06:58

Ahoj,
tělísko bez hormonů jsem měla před těhu a po porodu zas,stálo něco kolem 800kč,je to s mědí.Jsem maximálně spokojená,žádné větší nebo delší krvácení při ms nepozoruju.Nijak mi nepřekáží,nemusím myslet na nějaké braní prášků,nehuntuje mi tělo hormony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luckifer
1.9.10 22:44

nedělej to

nedávej si ji :( je to dva roky co jí mám a dneska jsem zjistila , že jsem těhotná :( :nevim:

• Citovat
  • Upravit
omina
2.5.11 15:57

Mám taky Danu a vypadla mi do ted sem sní byla spokojena , ale co ted??? :roll:

• Citovat
  • Upravit
addonika
4.8.11 18:07

Ahojky chtela jsem se zeptat jak se Dana zavadi a jestli jeji odstraneni pak s delohy neboly? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Zuzana Veselovska
3.9.11 08:31

dana

Dobry den čtu vaši odpoved natu danu ja za par dni by jsem si tu danu mela dat vy radite jedny holce že dana neni dobra že se cez ni muže otehotnet takže mela by jsem si dat radeji tu mirenu?ta se vklada stejne ako dana?ja nemužu prašky doktor mi je zakazal takže mi odporučite radeji tu mirenu? a u ty mireny mužu pribrat?dekuju za odpoved

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1