Používání kondomu a ovulace

Anonymní
13.7.10 08:11

používání kondomu a ovulace

Ahojte, chtěla jsem se zeptat, jak to funguje u vás. Milujete se s mužem (s použitím kondomu),i když máte ten den ovulaci, nebo to raději necháte na začátek nebo konec cyklu? Mám totiž po včerejšku trochu výčitky. Asi jsem divná, co? Jinak plnně kojím a menses jsem od porodu neměla. Díky za reakce a omlouvám se za ten anonym.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
13.7.10 08:43

Asi jsem to nepochopila - když nemáš MS, jak poznáš ovulaci a jestli ji vůbec už máš? :nevim: Jasně, že ovulace je před MS, ale já třeba MS měla už 2×, ale i tak nevím, kdy mám ovulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
13.7.10 09:07
hkac píše:
Asi jsem to nepochopila - když nemáš MS, jak poznáš ovulaci a jestli ji vůbec už máš? :nevim: Jasně, že ovulace je před MS, ale já třeba MS měla už 2×, ale i tak nevím, kdy mám ovulaci.

Přesně :nevim: A taky nechápu, z čeho mají být ty výčitky 8-o :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
13.7.10 10:22

Ja poznam, ze mam ovulaci :wink:

…Ale prvni jsem mela az 14 mesicu po porodu ( a to jsem kojila jen 9 mesicu!!)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
13.7.10 11:18

Kondom je snad k tomu, aby se neotěhotnělo, takže je určen právě na období ovulace, ne? A taky nechápu, jak můžeš mít ovu a ne MS…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
13.7.10 18:45

jo. a posledne nam prave v den ovu praskl, to jsou teprv vycitky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
13.7.10 21:15

Nikiki, nechci být vlezlá, ale jak se to dělá, aby prasknul kondom? V mým okolí znám pár lidí, který prý taky praskají a když o tom mluví, tak se tváří děsně důležitě. My používáme kondom několik let a nestalo se nikdy nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
13.7.10 21:18

No to by me taky zajimalo.. a jaka to byla znacka? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
13.7.10 21:19

ja se u toho dulezite netvarim ja jsem se tvarila spis vydesene :lol: jak se to dela…no nebudu tady popisovat nase praktiky ale asi vim cim to bylo.nastesti se nam to ale nestava casto, stalo se mi to dvakrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
13.7.10 21:20

znacka…myslim ze durex.ale celkove nam durexky nesedli jen jsme nesehnali nic jine zrovna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí