Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Asi jsem to nepochopila - když nemáš MS, jak poznáš ovulaci a jestli ji vůbec už máš?
Jasně, že ovulace je před MS, ale já třeba MS měla už 2×, ale i tak nevím, kdy mám ovulaci.
hkac píše:
Asi jsem to nepochopila - když nemáš MS, jak poznáš ovulaci a jestli ji vůbec už máš?Jasně, že ovulace je před MS, ale já třeba MS měla už 2×, ale i tak nevím, kdy mám ovulaci.
Přesně
A taky nechápu, z čeho mají být ty výčitky
![]()
Ja poznam, ze mam ovulaci ![]()
…Ale prvni jsem mela az 14 mesicu po porodu ( a to jsem kojila jen 9 mesicu!!)
Kondom je snad k tomu, aby se neotěhotnělo, takže je určen právě na období ovulace, ne? A taky nechápu, jak můžeš mít ovu a ne MS…
jo. a posledne nam prave v den ovu praskl, to jsou teprv vycitky ![]()
Nikiki, nechci být vlezlá, ale jak se to dělá, aby prasknul kondom? V mým okolí znám pár lidí, který prý taky praskají a když o tom mluví, tak se tváří děsně důležitě. My používáme kondom několik let a nestalo se nikdy nic…
ja se u toho dulezite netvarim ja jsem se tvarila spis vydesene
jak se to dela…no nebudu tady popisovat nase praktiky ale asi vim cim to bylo.nastesti se nam to ale nestava casto, stalo se mi to dvakrat
znacka…myslim ze durex.ale celkove nam durexky nesedli jen jsme nesehnali nic jine zrovna
Ahojte, chtěla jsem se zeptat, jak to funguje u vás. Milujete se s mužem (s použitím kondomu),i když máte ten den ovulaci, nebo to raději necháte na začátek nebo konec cyklu? Mám totiž po včerejšku trochu výčitky. Asi jsem divná, co? Jinak plnně kojím a menses jsem od porodu neměla. Díky za reakce a omlouvám se za ten anonym.