Antikoncepce Logest a špinění

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1498
1.7.10 15:53

Antikoncepce Logest a špinění

ahoj holky,

jdu na radu, zda jste taky měla takové potíže jako já. Od narození syna, co už budou skoro 2 roky mám nepravidelnou MS, někdy i po týdnu :cert: Tak jsem byla u dr. a ten mi napsal antinu LOGEST, že by se tím měl cyklus upravit. Jenže beru 2 platíčko a už jsem z toho na nervy. Celý první měsíc jsem špinila, pak v přestávce se MS dostavila na 2 dny, pokud to teda MS byla :think: a pak 14 dnů klid a teď zase špiním už týden. :cert: Manžel už je z toho otrávený a já taky, protože ho pořád odháním že nemůžu :oops: Ještě mi zbývá dobrat 5 tabletek z tohoto 2 platíčka a jsem zvědavá zda MS přijde nebo ne.
Holky prosím měli jste to taky tak některá, myslíte, že mám jít k dr.? :think:
Budu ráda za Vaše odpovědi, protože už jsem z toho dost zoufalá :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11408
1.7.10 16:05

ja teda kdyz takhle v cyklu spinila, tak to delaly asi ureaplazmata, ktery mi doktor nasel.. mela sem to takhle slabou ms, spineni skoro porad.. (ja myslela, ze to mam z vysazeni HA, ale nebylo to tim) lecil to antibiotiky na 10dni tusim, ja na to prisla asi po roce a pul…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
1.7.10 16:12

tohle přesně mi dělala antikoncepce pro kojící matky…
co takhle vyměnit? jápak jako nekojící brala Yadine, je drahá, ale bez minimálních příznaků, co vím tak sedí většine žen a i se mi upravil cyklus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5552
1.7.10 16:18

Ahoj, to, co popisuješ, jsem při užívání Logestu měla i já. :-? Dr. mi ji vyměnil za Femoden a špinění ustalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
1.7.10 16:24

Určitě doporučuji vyměnit,každá antikoncepce má trošku jiné dávky hormonů,které každému sedí jinak.
Taky jsem to měla a po změně byl klid.Beru Mercilon a měsíčky mám pouze 3-4 dný a velmi slabé.Takže super!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
1.7.10 16:55

Me teda Logest vyhovoval uplne. MS byla presna jako hodinky, na hodinu, nekecam. Ted mam po porodu implantat a trochu se toho spineni bojim, ale zatim nic, tuk tuk. ja myslela ze to spis delaj ty bezpauzovy prasky :nevim: Je fakt, ze ja MS normalne mela podle plotu, spis min nez vic :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12800
1.7.10 19:26

taky jsem brala Logest (cca 7 let) a ze začátku jsem měla to co popisuješ. První dva měsíce jsem špinila skoro furt a MS byla jen chvilku. Ale pak se vše srovnalo. MS přicházela snad přesně na hodinu a trvala max. 5 dní. Takže já s touhle antikoncepcí byla maximálně spokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1498
1.7.10 20:20

holky moc díky, vidím že v tom nejsem sama

Ještě zkusím dobrat to 3 platíčko, když už jsem za to dala ty šílený peníze a uvidím. Ale určitě bych od dr. chtěla napsat nějakou levnější antinu, pokud nějaká teda je levnější. :lol: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anule
2.2.11 20:53

Logest

Ahoj.
Beru antiko Logest a nějak sem jich zase omylem svzala víc,takže mi dvě pilulky scházej.
Nemáte náhodou doma některá zbylé platíčko,které už nepotřebujete?
Díky moc

• Citovat
  • Upravit
Anule
2.2.11 20:53

Logest

Ahoj.
Beru antiko Logest a nějak sem jich zase omylem svzala víc,takže mi dvě pilulky scházej.
Nemáte náhodou doma některá zbylé platíčko,které už nepotřebujete?
Díky moc

• Citovat
  • Upravit
Sarinka1992
28.12.11 15:12

Mam problem

Ahojky chci jse zeptat beru prasky logest a asi pred 3 mesicama jsem je vysadila a vcera jsem mola pohlavni styk a chci jse zeptat je moznost otehotnit?? Skuste prosim poradit jsem uplne v … :,( :,( :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
26
25.10.14 22:28

Ahoj holky chtěla jsem se vás zeptat.ted beru už skoro 3.měsíce antikoncepci logest. začala jsem jí brát kvuli tomu že jsem měla v sobe moc hormonu z předchozí antikoncepce Femoden..první dva mesíce užívání Logestu byli v pořádku měsíčky se mi zase srovnali.Ale ted třetí mesíc uživání už je to zase špatně. V platíčku mám ješte 9 prášku a zničeho nic šílené bolesti břicha a ihned krvácení. když jsem si vzala vložku tak bylo jen malé špinení..ráno pak na nové vložce už nic a večer zase zničeho nic krvácení a bolest v podbříšku. Už vážne nevím z čeho by to mohlo být. poslední dobou si přijdu nafouklá a i mi přijde jako kdybych přibírala ale na váze žádne zmeny nejsou..prosím nejaké rady co by to mohlo být :( :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
26.10.14 10:47
@Alunka1 píše:
ahoj holky,jdu na radu, zda jste taky měla takové potíže jako já. Od narození syna, co už budou skoro 2 roky mám nepravidelnou MS, někdy i po týdnu :cert: Tak jsem byla u dr. a ten mi napsal antinu LOGEST, že by se tím měl cyklus upravit. Jenže beru 2 platíčko a už jsem z toho na nervy. Celý první měsíc jsem špinila, pak v přestávce se MS dostavila na 2 dny, pokud to teda MS byla :think: a pak 14 dnů klid a teď zase špiním už týden. :cert: Manžel už je z toho otrávený a já taky, protože ho pořád odháním že nemůžu :oops: Ještě mi zbývá dobrat 5 tabletek z tohoto 2 platíčka a jsem zvědavá zda MS přijde nebo ne.
Holky prosím měli jste to taky tak některá, myslíte, že mám jít k dr.? :think:
Budu ráda za Vaše odpovědi, protože už jsem z toho dost zoufalá :oops:

Já měla stejný problém. Špinění mimo cyklus. Pár let. Dělalo mi to více antikoncepcí, tak jsem HA přestala brát a je to o hodně lepší. Sice špiním, ale jen pár dní před MS a pak mám klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí