Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj holky,
jdu na radu, zda jste taky měla takové potíže jako já. Od narození syna, co už budou skoro 2 roky mám nepravidelnou MS, někdy i po týdnu
Tak jsem byla u dr. a ten mi napsal antinu LOGEST, že by se tím měl cyklus upravit. Jenže beru 2 platíčko a už jsem z toho na nervy. Celý první měsíc jsem špinila, pak v přestávce se MS dostavila na 2 dny, pokud to teda MS byla
a pak 14 dnů klid a teď zase špiním už týden.
Manžel už je z toho otrávený a já taky, protože ho pořád odháním že nemůžu
Ještě mi zbývá dobrat 5 tabletek z tohoto 2 platíčka a jsem zvědavá zda MS přijde nebo ne.
Holky prosím měli jste to taky tak některá, myslíte, že mám jít k dr.? ![]()
Budu ráda za Vaše odpovědi, protože už jsem z toho dost zoufalá ![]()
ja teda kdyz takhle v cyklu spinila, tak to delaly asi ureaplazmata, ktery mi doktor nasel.. mela sem to takhle slabou ms, spineni skoro porad.. (ja myslela, ze to mam z vysazeni HA, ale nebylo to tim) lecil to antibiotiky na 10dni tusim, ja na to prisla asi po roce a pul…
tohle přesně mi dělala antikoncepce pro kojící matky…
co takhle vyměnit? jápak jako nekojící brala Yadine, je drahá, ale bez minimálních příznaků, co vím tak sedí většine žen a i se mi upravil cyklus…
Ahoj, to, co popisuješ, jsem při užívání Logestu měla i já.
Dr. mi ji vyměnil za Femoden a špinění ustalo.
Určitě doporučuji vyměnit,každá antikoncepce má trošku jiné dávky hormonů,které každému sedí jinak.
Taky jsem to měla a po změně byl klid.Beru Mercilon a měsíčky mám pouze 3-4 dný a velmi slabé.Takže super!!!
Me teda Logest vyhovoval uplne. MS byla presna jako hodinky, na hodinu, nekecam. Ted mam po porodu implantat a trochu se toho spineni bojim, ale zatim nic, tuk tuk. ja myslela ze to spis delaj ty bezpauzovy prasky
Je fakt, ze ja MS normalne mela podle plotu, spis min nez vic ![]()
taky jsem brala Logest (cca 7 let) a ze začátku jsem měla to co popisuješ. První dva měsíce jsem špinila skoro furt a MS byla jen chvilku. Ale pak se vše srovnalo. MS přicházela snad přesně na hodinu a trvala max. 5 dní. Takže já s touhle antikoncepcí byla maximálně spokojená ![]()
holky moc díky, vidím že v tom nejsem sama
Ještě zkusím dobrat to 3 platíčko, když už jsem za to dala ty šílený peníze a uvidím. Ale určitě bych od dr. chtěla napsat nějakou levnější antinu, pokud nějaká teda je levnější.
![]()
Ahoj.
Beru antiko Logest a nějak sem jich zase omylem svzala víc,takže mi dvě pilulky scházej.
Nemáte náhodou doma některá zbylé platíčko,které už nepotřebujete?
Díky moc
Ahoj.
Beru antiko Logest a nějak sem jich zase omylem svzala víc,takže mi dvě pilulky scházej.
Nemáte náhodou doma některá zbylé platíčko,které už nepotřebujete?
Díky moc
Ahojky chci jse zeptat beru prasky logest a asi pred 3 mesicama jsem je vysadila a vcera jsem mola pohlavni styk a chci jse zeptat je moznost otehotnit?? Skuste prosim poradit jsem uplne v …
![]()
Ahoj holky chtěla jsem se vás zeptat.ted beru už skoro 3.měsíce antikoncepci logest. začala jsem jí brát kvuli tomu že jsem měla v sobe moc hormonu z předchozí antikoncepce Femoden..první dva mesíce užívání Logestu byli v pořádku měsíčky se mi zase srovnali.Ale ted třetí mesíc uživání už je to zase špatně. V platíčku mám ješte 9 prášku a zničeho nic šílené bolesti břicha a ihned krvácení. když jsem si vzala vložku tak bylo jen malé špinení..ráno pak na nové vložce už nic a večer zase zničeho nic krvácení a bolest v podbříšku. Už vážne nevím z čeho by to mohlo být. poslední dobou si přijdu nafouklá a i mi přijde jako kdybych přibírala ale na váze žádne zmeny nejsou..prosím nejaké rady co by to mohlo být
![]()
@Alunka1 píše:
ahoj holky,jdu na radu, zda jste taky měla takové potíže jako já. Od narození syna, co už budou skoro 2 roky mám nepravidelnou MS, někdy i po týdnuTak jsem byla u dr. a ten mi napsal antinu LOGEST, že by se tím měl cyklus upravit. Jenže beru 2 platíčko a už jsem z toho na nervy. Celý první měsíc jsem špinila, pak v přestávce se MS dostavila na 2 dny, pokud to teda MS byla
a pak 14 dnů klid a teď zase špiním už týden.
Manžel už je z toho otrávený a já taky, protože ho pořád odháním že nemůžu
Ještě mi zbývá dobrat 5 tabletek z tohoto 2 platíčka a jsem zvědavá zda MS přijde nebo ne.
Holky prosím měli jste to taky tak některá, myslíte, že mám jít k dr.?
Budu ráda za Vaše odpovědi, protože už jsem z toho dost zoufalá
Já měla stejný problém. Špinění mimo cyklus. Pár let. Dělalo mi to více antikoncepcí, tak jsem HA přestala brát a je to o hodně lepší. Sice špiním, ale jen pár dní před MS a pak mám klid.